Mannen en Valentijn… Het zal nooit een goede combinatie worden volgens mij maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons best niet doen.

Op 14 februari komt het vrouwtje nog meer op de eerste plaats dan anders! Op die dag worden de vrouwen lekker verwend en kopen we een mooi Valentijns cadeau voor hen. (In ruil verwachten we natuurlijk wel een cadeautje terug.)

Hieronder enkele Valentijn cadeaus voor mannen  en omdat we de beroerdste niet zijn hebben we er ook telkens een alternatief voor vrouwen bijgezet.

Drank

Gin is dé dranken voor 2015! Als u drank geeft als cadeau kan u dus met gin niks mis doen.

bulldog-ginpakket

Voor de man:

Bij Drankdozijn.nl hebben ze een bijzonder groot aanbod van Gins. “Meer dan 200 soorten!“. Naast verschillende soorten gin hebben ze uiteraard ook nog verschillende andere dranken. Als u overweegt om een cadeau met gin te geven zou ik zeker hier eens gaan kijken.

 

Voor de vrouw:

Vrouwen hebben het waarschijnlijk graag wat romantischer. Voor hen kan je misschien een weekendje in de Champagnestreek organiseren of hen trakteren op een ontbijt met bubbels.

Een bon voor de Champagnestreek is verkrijgbaar bij Vivabox.be en het ontbijt met bubbels is verkrijgbaar bij Bongo.be.

Eten

De liefde van de man gaat door de maag! Dat zegt men althans … Ik ga er vanuit dat dit bij de vrouwen ook zo is dus hieronder een paar cadeautips die te maken hebben met eten.

Voor de man:

Boek eens een tafeltje in een restaurant van op de Bib Gourmand lijst. Dit zijn geen peperdure sterren restaurants maar wel zaken met een bijzonder goede keuken aan een normale prijs. Als Valentijnsmenu kan dit al tellen!

Deze Bib Restaurants kan je ook bestellen via Bongo.be.

Als je nadenkt over een kookboek moet je zeker een kijkje nemen op de site van Kookboekstore.be, daar hebben ze een pagina met kookboeken speciaal voor mannen.blender

Tot slot, mannen houden van gadgets en materiaal dus waarom koop je voor hem eens geen blender?? Een blender is een toptoestel waar de man vanalles mee kan doen!

Bij Mediamarkt.be hebben ze allerlei soorten in alle prijsklasses. Ik heb zelf trouwens eentje van Philips en daar ben ik zeer tevreden van.

Voor de vrouw:

Het mag niet verbazen dat ze bij Bongo.be ook culinaire bons hebben voor vrouwen. Deze ‘Zoete Zonde‘ is een bestseller en het goede nieuws.. hij kost nog geen 20 euro. Voor dat kleine bedrag kan je met twee personen een wafel, een ijsje of een pannenkoek gaan eten bij meer dan 90 zaken over heel het land. Ook een mooi Valentijnscadeau denk ik!

Romantiek

Of je het nu wil of niet. Op Valentijn draait het toch vooral om de romantiek dus hieronder nog twee sites waar je spullen kan vinden die zowel geschikt zijn voor mannen als vrouwen.

Bij Brianto.be hebben ze allerlei spullen die je kan personaliseren. Je naam of je foto op één of andere gadget? Dat kan!

Gepersonaliseerde Cadeaus

Mag het wat speelser zijn of zelfs ondeugender? Dan moet je beslist een kijkje nemen op de de Valentijnspagina van Igadgets.be. Daar hebben ze allerlei cadeaus die beslist passen bij deze romantische dag.

i Gadgets.be Gadget

Of u nu gaat voor een valentijnscadeau of een valentijnsmenu… Het zal u in dank worden afgenomen. Dat is zeker!

En voor de echte romantici nog dit: Ook zonder cadeau kan u deze dag perfect vieren.

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/mannen-valentijn.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/mannen-valentijn-150x150.jpgKristofDrankTop lijstencadeau,gadgets,gin,valentijn,whiskyMannen en Valentijn... Het zal nooit een goede combinatie worden volgens mij maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ons best niet doen. Op 14 februari komt het vrouwtje nog meer op de eerste plaats dan anders! Op die dag worden de vrouwen lekker verwend en kopen we een...Alles voor de man met smaak!