Ok, ok, een beetje een goedkope titel maar we hebben wel goed nieuws! Vanaf nu kan je bij Bol ook wijn, bier en sterke drank bestellen! Persoonlijk ben ik meer iemand die tot aan de drankenhandel loopt hiervoor maar wie weet…

Ik bestel wel geregeld een game of een boek bij Bol.com dus misschien dat de verleiding groot is om ineens een flesje champagne erbij te nemen… Of stel dat je een ijskast of wijnkoeler koopt… Je kan je aankoop ineens laten vullen met drank!

Even kijken wat er allemaal in hun assortiment zit.

Welke dranken kan je krijgen bij Bol.com

Op de website maken ze een onderscheid tussen drie grote categoriën: Bier, wijn en sterke drank.

Als je daar op doorklikt kom je in een iets ruimere verdeling en vind je ook categorieën zoals mousserende wijn, likeur en whisky. Op het eerste zicht lijkt het aanbod vrij compleet maar niet super goedkoop.

Ik neem even het voorbeeld van Hendrick’s Gin van 70cl. Bij Bol.com komen we op 43 euro en bij Ginsonline, een gespecialiseerde gin webwinkel kost, deze slechts 37,5 euro… Het zou natuurlijk kunnen dat andere dranken dan weer goedkoper zijn.

Soit, ik denk dat je Bol.com best vergelijkt met een mega grote supermarkt en als je er dan toch bent kan je evengoed een flesje meepakken.

Ze hebben best wel een paar ‘speciallekes’ in hun assortiment zitten ook hoor. Wat denk je van een fles Château Lafite Rothschild uit ’96. Topwijn maar je moet er wel een dikke 2000 euro voor over hebben.

Best verkocht!

Bij Bol.com werken ze graag met ‘Bestseller-lijstjes”. Ook voor dranken hebben ze zo eentje dus als je niet weet wat te kopen kan je hier gebruik van maken. Wat me wel opvalt is dat het allemaal bekende merken zijn, echte pareltjes ga je in dit lijstje niet vinden denk ik.

 

En? Wat denken jullie er van? Laat het even weten in de commentaren!

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/10/bolcomdrank.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/10/bolcomdrank-150x150.jpgKristofDrankbier,bol.com,champagne,gin,whisky,WijnOk, ok, een beetje een goedkope titel maar we hebben wel goed nieuws! Vanaf nu kan je bij Bol ook wijn, bier en sterke drank bestellen! Persoonlijk ben ik meer iemand die tot aan de drankenhandel loopt hiervoor maar wie weet... Ik bestel wel geregeld een game of een boek...Alles voor de man met smaak!