Hoe maak je een perfect roerei (scrambled eggs)
Als ik ergens op hotel ben, het maakt niet uit waar, dan eet ik elke morgen een roerei! De reden hiervoor is simpel, ik krijg… Lees verder »Hoe maak je een perfect roerei (scrambled eggs)
Als ik ergens op hotel ben, het maakt niet uit waar, dan eet ik elke morgen een roerei! De reden hiervoor is simpel, ik krijg… Lees verder »Hoe maak je een perfect roerei (scrambled eggs)
Sushi, you love it or you hate it! Ik ben zelf wel een liefhebber van af en toe eens een paar sushi’s maar mezelf een… Lees verder »Waar eet je de beste sushi?
Heerlijk zo een gekookt eitje tijdens het eten! ‘s Morgens een zachtgekookt eitje om er lekker met een boterham in te doppen of een hardgekookt… Lees verder »Hoe lang moet je eieren koken voor hardgekookt of zachtgekookt
Ik heb nu al met veel dingen recepten gemaakt maar nog niet met La Vache Qui Rit. Nu zag ik echter deze week op TV… Lees verder »Recepten met La Vache Qui rit – Tunesische tajine
Witte pensen, zwarte pensen, grijze pensen, noem maar op, ik lust ze allemaal! Ik ben er zelfs gek op en samen met mij heel veel… Lees verder »Pensen bakken: Zo doe je het perfect!
Dit is echt een heerlijk lekker recept om witte vis met prei en venkel te maken! De saus is gewoon super hierbij! De meeste mensen… Lees verder »Witte vis met prei en venkel – Top recept!
De laatste jaren kan het niet fancy genoeg zijn. Keukenmagazines en tv-chefs slaan je om de oren met dure stoomovens, elitaire Green Eggs en keukenrobots… Lees verder »Vergeet een stoomoven en Green Egg, in een pan bereid je de heerlijkste gerechten!
Zo goed als elke week maak ik toch eens vis klaar en dan is de kans groot dat ik voor een lekker stuk zalm ga.… Lees verder »Zalm met tomatensaus en erwten – Marokkaans recept
Soms wil je het allemaal niet te moeilijk maken en dan is een receptje als dit ideaal! Deze quiche met spinazie en tomaat is super… Lees verder »Recept voor quiche met spinazie en tomaat
Een Dutch Oven is een kookpot die eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben! Het is een stevige gietijzeren pot om te braden en om… Lees verder »De voor- en nadelen van een Dutch Oven
Amsterdam is een stad die bekend staat om zijn diverse culinaire scene waar continu nieuwe verassende horeca zaken haar deuren openen voor gasten. Door de… Lees verder »Ontdek de culinaire verassingen van Amsterdam
Gewoon een super lekker gerechtje dat je super eenvoudig kan maken. Het leuke is dat ik deze puntpaprika met tonijn niet in een kookboek of… Lees verder »Puntpaprika met tonijn (Basic Fit)
Salisbury steak is echte classic comfort food dat al generaties lang een vast onderdeel is van de Amerikaanse keuken. Het is een stevig en smaakvol… Lees verder »Salisbury steak- American comfort food
Met scampi’s kan je oneindig variëren en dit recept voor scampi met boontjes, paprika en pasta is daar weer een goed voorbeeld van. Scampi look,… Lees verder »Scampi met boontjes, paprika en pasta