Meteen naar de inhoud
Home » Aardbei met chocolade

Aardbei met chocolade

aardbei-chocoladeAardbei met chocolade, een hemelse combinatie!

Gewoon te simpel en te lekker om het niet te proberen !

In mei komt het allemaal mooi samen: de bergen chocolade van Pasen zijn nog steeds niet verteerd en niemand heeft nog echt zin in die paaseieren. Ondertussen zijn ook de eerste Belgische aardbeien rijp, dus …

Aan de slag met je chocolade en aardbeien!

Sla de eieren stuk, en verwarm ze au bain marie. Beetje room aan toevoegen mag (maar moet niet).

Aardbei in de warme chocoladesaus doppen. Laten afkoelene vervolgens opeten. Echte snoepers doppen het na het afkoelen nog een tweede keer in de chocoladesaus, kwestie van die lekkere korst nog wat dikker te maken..

Heb je geen paaseieren meer over, kan je dit -uiteraard- even goed maken met een pak chocolade dat je hiervoor speciaal gaat kopen.

Uitstekend aperitiefje om bij een barbecue te gebruiken. Ook als dessert méér dan geschikt. Je kan dit uiteraard makkelijk op voorhand maken, aardbeien in de koelkast, en gewoon bovenhalen wanneer je gasten er zijn. De zomerse aardbei zal sowieso in de smaak vallen.

Wij verkiezen kleine aardbeien. Sowieso al omwille van de smaak.. Maar anders heb je ook héél veel fruit voor maar een beetje chocolade.

Aardbei met chocolade kan overigens ook moeiteloos in ons overzicht van afrodisiaca in de keuken.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: