Meteen naar de inhoud
Home » Grill On Tour – voor grote BBQ feesten!

Grill On Tour – voor grote BBQ feesten!

Zelf de grill aansteken is natuurlijk het zaligste wat er is maar wat als je een echt groot BBQ feest wil geven? Met een beetje organisatie lukt het allicht wel maar misschien hebben wij een betere oplossing voor jullie gevonden. Grill On Tour is een geheel nieuw bedrijfje dat met plezier het werk van jou overneemt tijdens grotere grill-partijen.

De naam zegt het eigenlijk al een beetje, de mannen komen bij u thuis of op een locatie voor u grillen. Dat doen ze met een aanhangwagen die vol grill materiaal zit. BBQ’en, kippetjes braden, een speenvarkentje… Noem het op en zij doen het voor u.

Hoog tijd om eens een paar vragen te stellen aan één van de mannen van Grill On Tour.

Wat meer uitleg over Grill On Tour

De Grill On Tour is een ontwerp en project van Maarten Van Der Meiren en Tom Verhelst, beiden uit Zwijndrecht. Wij hebben een paar vragen gesteld aan Tom.

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

We zijn samen 8 jaar kookouder geweest op het kamp van Chiro Zwijndrecht en altijd graag met eten / BBQ  bezig geweest . In 2015 hadden we op zomer bivak een vrije dag en gingen we met de kookploeg op uitstap naar Postel , voor de lunch kozen we een brasserie aan het water. Toen we op het terras zaten bleek dat het er s’avonds varken aan het spit feesten waren .

Ze haalden een varkensspit buiten en daar hing een stevig varken aan. We bekeken samen het varkensspit en  besloten dat wij zoiets zelf ook konden maken.

Zomer 2016 ben ik dan samen met Maarten rustig beginnen knutselen . Alles is wel een beetje uit de hand gelopen… Wat een spit met  2 koolbakken moest worden is uiteindelijk een volledige aanhangwagen geworden. Vanaf onze aanhangwagen wat vorm begon te krijgen , zijn ook de aanvragen voor feesten in de vriendenkring beginnen binnenlopen .

We hebben dan ook besloten om een zaakje op poten te zetten .

Maarten is ondertussen ook in avondschool bij PIVA zijn koks diploma aan het halen zodat we in de toekomst  nog veel meer lekkere gerechtjes kunnen maken.

En wat zit er dan allemaal in die aanhangwagen?

Goh, vanalles! De wagen is voorzien van een  spit met motor en 4 gasbranders . Daarnaast zit er een gas BBQ van het merk Hendi in en een inox werktafel met zonneluifel.

Feestjes gebeuren dikwijls ’s middags maar natuurlijk ook ’s avonds dus de aanhangwagen is natuurlijk ook voorzien van verlichting.

De aanhangwagen met spit en gas BBQ kan je huren voor feesten, recepties, enz. Dit kan volledig in eigen beheer of met bakservice bij .

Je moet toch ergens zorgen dat je goed vlees hebt dan… Hoe zit dat juist?

Ja natuurlijk. Goed vlees is super belangrijk daarom dat we altijd met dezelfde leverancier werken. Onze vaste leverancier is Frederiek Cools. Frederiek is zelfstandig beenhouwer en doet ook markten met zijn  kippenkraam. We kennen hem ook al jaren omdat hij ook bij ons in de Chiro zat.

Mogen we nog even reclame maken voor hem ook?

(Ale dan 🙂 ) U kan Frederiek met zijn kraam hier tegenkomen:

Maandag: Markt Ruppelmonde (Kerk)
Dinsdag: Markt Merksem
Woensdag: Markt Kruibeke (Kerk)
Donderdag: Markt Linkeroever
Vrijdag: Markt Temse, ingang Onze-Lieve-Vrouwkerk
Zaterdag: Markt Hoboken, Kiosk Hoboken

 

Wat kunen jullie allemaal klaarmaken?

Als je de bakservice erbij neemt kan je kiezen voor kippen, speenvarken en allerlei BBQ vlees. Uiteraard kan dit samen met een lekker groentenbuffet.

Voor alle info en prijzen kunnen de mensen best een mailtje sturen naar grillontour@hotmail.com of onze Facebook pagina eens bekijken.

grill on tour

grill on tour

 

Ok jongens, klaar en duidelijk! Ik zal binnenkort eens afkomen naar één of andere grill-party en nog wat extra sfeerfoto’s nemen. Ik wens jullie veel success en veel grill plezier!

Groot feestje op komst? Vergeet dan zeker niet te informeren bij Grill On Tour! Zelf al eens een speenvarken gegeten of klaargemaakt? Laat het gerust even weten in de commentaren.

Wij bij Sixpacks.be houden ook wel al eens van een grilletje op zijn tijd en onze recepten kan je hier vinden: De beste BBQ recepten

 

Facebook Comments Box

3 reacties op “Grill On Tour – voor grote BBQ feesten!”

  1. feliceveenman

    wat wat een geweldig idee ! wel de lusten, niet de lasten!

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!