Dat je in ’t Stad veel goede restaurants kan vinden hoeven we jullie niet meer te vertellen. Wat misschien wel nieuw is voor sommigen is dat er ook aan den andere kant van het water wel één en ander te vinden is. Wij hebben voor jullie Antwerp Skyline getest en dat was absoluut een meevaller! Hieronder het verslag van een geslaagd etentje.

Restaurant Antwerp Skyline Bar & Grill

Laat ons beginnen met het allerbeste: Het uitzicht vanop het terras! Antwerp Skyline is gelegen op Linkeroever, vlak aan de Schelde. Dat mag je gerust letterlijk nemen want het terras achteraan ligt zowat in de Schelde. Als het goed weer is moét je absoluut een tafeltje vragen zo dicht mogelijk aan het water. De skyline van Antwerpen en ’s avonds de lichtjes van de Schelde zijn machtig. Ik ken geen enkel ander restaurant waar je zo een fantastisch uitzicht hebt!

Antwerp skyline

Uiteraard kom je niet alleen voor het zicht maar ook om te eten. Het is een Bar & Grill dus je kan er terecht voor een frisse pint en een cocktail maar je moet vooral gaan voor de grill gerechten. Alles wordt klaargemaakt op een Green Egg en kenners weten het: dat is zowat het beste dat je qua BBQ materiaal kan vinden.

In grote lijnen heb je de keuze tussen twee formules:

  •  Je kiest voor een volwaardig klaargemaakt stuk vlees of vis en dan maakt de chef dit klaar voor jou op de Green Egg in de keuken. Denk hierbij aan een stevig stuk entrecôte of een stuk vis.
  • Je kiest voor een assortiment van kleinere stukjes vlees of vis en dan laat de chef het in de keuken alvast wat garen en maak jij het verder klaar aan tafel met een soort van mini-bbq’s.

Antwerp Skyline

Bij beide formules moet je de bijgerechten zoals een slaatje, frietjes, sauzen, enz. nog apart bij bestellen. Dit maakt van Antwerp Skyline niet het goedkoopste restaurant dat we kennen maar het eten is prima en nogmaals… het uitzicht is onbetaalbaar!

De ontvangst is trouwens ook hartelijk. Gastvrouw Veerle houdt alles goed in het oog en toen het wat later op de avond wat frisser begon te worden kregen alle vrouwen een fleece dekentje toegestopt. Een kleine attentie maar soms maakt dat het verschil.

Kortom, aanrader voor wie graag gegrilde gerechten eet! Meer info op hun website.

 

Zin gekregen in een weekendje Antwerpen? Check Booking.com!

Green Egg kopen? Kijk even bij BBQcenter.be!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/09/plaasj-uitzicht.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/09/plaasj-uitzicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodRestaurantsAntwerpen,green egg,grill,restaurantDat je in 't Stad veel goede restaurants kan vinden hoeven we jullie niet meer te vertellen. Wat misschien wel nieuw is voor sommigen is dat er ook aan den andere kant van het water wel één en ander te vinden is. Wij hebben voor jullie Antwerp Skyline getest en...Alles voor de man met smaak!