Nog op zoek naar een leuke Vaderdag cadeaus? Zoek dan niet verder! Wij hebben voor jou een paar prachtige tips. Denkt je vader nog steeds dat hij een echte atleet is? Doe hem dan zeker een plezier met één van deze fantastische cadeaus!

(Klik op de foto’s voor meer info.)

Vaderdag cadeau voor de fitness freaks

Zit je vader dikwijls in de fitness? Dan gaat hij één van deze twee cadeaus zeker leuk vinden.

Mag het allemaal wat ludieker zijn? Dan zit je goed met deze ‘bierglas halter’.

vaderdag cadeaus

Voor de papa’s die écht wat meer spieren willen zijn deze weerstandsbanden dan weer het ideale cadeau.

Vaderdag cadeaus voor de boksers

Is jouw vader fan van de Rocky films? Dan koop je hem deze twee cadaus. Een boksbal én een badjas van The Italian Stallion.

vaderdag cadeaus

vaderdag cadeaus

 

Vaderdag cadeaus voor kampeerders

Trekt je vader er graag op uit? Dan hebben we voor jou alweer twee fantastische cadeau ideeën!

Een biergordel is onmisbaar tijdens een lange wandeling en die tent in de vorm van een classic Vokswagen busje… Take my money!!

 

Toch liever iets anders? Bekijk dan ook even deze site!

Is je vader niet echt een sportief type? Bekijk dan onze cadeaus met champagne!

 

Laat in de commentaren maar weten wat jullie ervan denken! En… Niet vergeten van dit artikel ook te delen via Facebook als je graag zelf één van deze cadeaus wil krijgen!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/05/Dumbbell-Beer-Glass-1.jpg?fit=600%2C451&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/05/Dumbbell-Beer-Glass-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofGadgetsNog op zoek naar een leuke Vaderdag cadeaus? Zoek dan niet verder! Wij hebben voor jou een paar prachtige tips. Denkt je vader nog steeds dat hij een echte atleet is? Doe hem dan zeker een plezier met één van deze fantastische cadeaus! (Klik op de foto's voor meer info.) Vaderdag...Alles voor de man met smaak!