Barbecuetrends 2015
De laatste kolen van het jaar zijn nog maar net gedoofd, of we kijken al naar 2015. De belangrijkste barbecuetrends 2015: Potten en pannen. Een… Lees verder »Barbecuetrends 2015
De laatste kolen van het jaar zijn nog maar net gedoofd, of we kijken al naar 2015. De belangrijkste barbecuetrends 2015: Potten en pannen. Een… Lees verder »Barbecuetrends 2015
Wie deze blog af en toe leest weet dat we al eens naar Komen Eten durven kijken. Over het algemeen schitterende uitlach-tv maar soms kunnen… Lees verder »Trio van zalm met aangepaste garnituur
Tijdens mijn laatste reis naar de Champagnestreek heb ik eindelijk nog eens kunnen eten in La Grillade Gourmande. Ik zeg eindelijk omdat het ondertussen al… Lees verder »La Grillade Gourmande – Epernay
Naast het drinken van bier bij het eten kan bier ook heel goed gebruikt worden als ingrediënt in de keuken! Allereerst kan het bier natuurlijk… Lees verder »Koken met bier – Rundervinken in bier
Champagne Michel Bahuchet is écht wel de verrassing van mijn laatste reis naar de Champagnestreek! Deze stond niet op het lijstje van de huizen die… Lees verder »Champagne Michel Bahuchet
Vandaag een origineel receptje met aardappelen! De Hasselback aardappelen zijn van origine een Zweeds recept, uitgevonden in 1940 door de chef van het Hasselbacken hotel… Lees verder »Aardappel op de Hasselback manier
Champagne blijft dé feestdrank bij uitstek en wie vandaag de dag een fles bubbels wenst te kopen heeft meer dan keuze genoeg. Je hebt de… Lees verder »Champagne online kopen of beter niet?
You need: Goat cheese, Mozarella, Gruyere, Emmental, Cheddar, Camenbert, Brie, Gorgonzola, Brussels Cheese, Herve Cheese, Pana gradano, Feta, Gouda, tomato sauce and 1 pizza crust… Lees verder »World famous 13 cheese pizza!
Onlangs heb ik de “Ronaldus Witte Tripel” gedronken in een zeer bijzonder cafeetje in Halle. Heel toevallig terecht gekomen en een superleuke middag gehad! Hoe… Lees verder »Witte tripel en bruine balletjes in ‘t Parlement in Halle
Op weekend in “de Ardennen” proberen we graag de lokale specialiteiten. De Durboyse blonde stond op de kaart, dus gewoon even proberen. Brouwerij Bij Lefebvre… Lees verder »Durboyse blonde: tegenvaller
Het beste uit de zee, badend in een lekkere saus en afgedekt met een laagje gegratineerde kaas… Als we zo beginnen dan weet je gewoon… Lees verder »Oostends vispannetje
Konijn is niet iets dat je alle dagen maakt maar als je het dan toch eens maakt moet je het ineens goed doen. Je hebt… Lees verder »Konijn in cider
Monbazillac is geen gewone witte wijn. Mierzoet of edelzoet, het is maar hoe je het wilt noemen. Gemaakt dankzij “La Pourriture Noble”. Deze “edele rotting”,… Lees verder »Wijntip: Monbazillac