Meteen naar de inhoud
Home » Hoe maak je je feest nog onvergetelijker?

Hoe maak je je feest nog onvergetelijker?

Dit is een artikel voor de echte feestbeesten onder ons. Voor iedereen die graag al eens een knalfeest organiseert met alles erop en eraan!

photobootIn dit artikel ga ik het niet hebben over de deejay, de catering of de locatie die je al dan niet gaat huren voor je feest maar wel over een speciale, leuke attentie waar je gasten nog lang over zullen praten en waar ze ook blijvend plezier van gaan hebben.

Ik was zelf onlangs op een feest, een huwelijksfeest om precies te zijn, en daar hadden ze het geweldige idee om een Photobooth te huren. Keihard lachen en ook de day-after heb je er nog plezier van want met zo een Photobooth kan je zonder fotograaf ongegeneerd de gekste foto’s maken.

Ik leg je hieronder uit waarom jij dit ook wil huren voor je feest dus lees vooral even verder.

 

Waarom wil jij ook een Photobooth huren?

In eerste instantie huur je zo een ding enkel en alleen al omdat het pure fun is!

Je weet natuurlijk ook dat er op een feest al eens iets gedronken wordt en dan zijn mensen op hun best om spontane en leuke foto’s te nemen. Als er echter iemand met een camera voor je komt staan heb je al gauw de neiging om toch wat serieuzer te kijken en weg is de spontaniteit…

Met een Photobooth heb je dat niet want er is helemaal niemand met een camera! Een Photobooth is namelijk gewoon een vierkante doos waarin een camera verstopt zit en waarvoor jij helemaal je ding kan doen. Je poseert met vrienden of met collega’s voor de machine, je checkt op het scherm of alles goed is en je duwt op de knop. Na dat de foto genomen is komt er uit de machine ook nog een mooie print-out die je mee naar huis kan nemen.

Op de foto hierboven zie je een paar voorbeelden van fotootjes die ik genomen heb op het huwelijksfeest waar ik was. Je ziet het misschien niet heel goed maar elke foto-strip is ook gepersonaliseerd. Als jij er dus één gaat huren voor je feest dan vraag je gewoon aan de verhuurder dat hij ook voor jou een gepaste tekst of logo op de strips plaatst.

Ik dacht zelfs begrepen te hebben dat je er ook een “green screen” bij kan huren. Dat is een scherm dat ze ook op TV gebruiken en waarmee ze de achtergrond kunnen aanpassen. Met die optie kan je foto’s nemen waarop het lijkt of je in de bergen of aan zee zit terwijl je eigenlijk gewoon in de feestzaal bent. Cool!

Conclusie

Je leest het hierboven, mij moet je niet meer overtuigen! Het is gewoon een hele leuke gimmick voor elk mooi feest of het nu een trouwfeest, een bedrijfsfeest of een verjaardagsfeest is. Uiteindelijk geef je een feest om de gasten te entertainen en elk extraatje is dan mooi meegenomen.

Oh ja, nog een belangrijke vraag misschien: Is het duur om een Photobooth te huren?

Neen, ik vind van niet. Ik heb het nagevraagd en bij bijvoorbeeld de firma 321Photobooth.be begint het vanaf 469 euro exclusief BTW met plaatsing, ophaling en foto’s in. Als je het budget voor een relatief groot feest in acht neemt en je telt daar de fun en de mooie herinneringen bij dan vind ik dit een perfect aanvaardbare prijs eerlijk gezegd.

 

Wat denken jullie ervan? Laat het even weten in de commentaren onder dit artikel!

 

Facebook Comments Box

5 reacties op “Hoe maak je je feest nog onvergetelijker?”

  1. Super goede tips. Die photobooth is echt handig. Ik had het een keertje op een bruiloft gezien.

  2. Ik heb al een aantal feestjes gehad waar ze zo’n soort photobooth hadden en ik heb er wel lol mee gehad hoor. Het is bij een feestje een leuke en gezellige aanvulling.

  3. Amina - Imfeelinggood.nl

    Jaaaa, ik heb ook een keer op een personeelsfeest met een photobooth foto’s gemaakt met collega’s. Zo gelachen. Vergeet je nooit meer!

  4. Briljant! Ik heb het al een aantal malen meegemaakt. Onlangs nog op een festival – The art of drinks – en ineens belandde ik met een wildvreemde voor de – soort van – booth en zijn er echt hele gekke en leuke foto’s uitgekomen. Hij (want ik heb geen idee wie hij is) hangt nu – met mij – op ons toilet

  5. Photobooth lijkt me echt leuk. Het is ook een mooie herinnering om te bewaren. De prijs valt ook nog mee. Op een trouw hadden ze zo een instacamera liggen. Dat vond ik ook heel leuk.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: