Meteen naar de inhoud
Home » Het beste gereedschap kiezen op basis van reviews?

Het beste gereedschap kiezen op basis van reviews?

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn traditioneel weken waarin er binnenshuis heel wat klusjes gedaan kunnen worden. Iedereen zit nog vol goede voornemens en klussen dat is uiteraard iets waar wij mannen goed in zijn! Natuurlijk heb je om goed te kunnen werken ook goed gereedschap nodig in daar wringt het schoentje wel al eens.

Je kan overhaast naar de Brico of de Gamma lopen en daar het eerste het beste stuk gereedschap aanschaffen maar dat is zeker niet altijd de beste en al zeker niet de goedkoopste manier.

Iedereen heeft internet thuis dus waarom gebruik je dat niet om eerst wat opzoekwerk te doen? Hieronder som ik een paar voordelen op van je gereedschap online kopen.

Waarom je gereedschap online kopen?

Niemand staat ‘s morgens op en beslist om die dag de slaapkamer te renoveren. Nee, zo een klus heeft planning nodig en als je toch aan het plannen bent dan kan je evengoed online het beste (en het beste prijs/kwaliteit) gereedschap bestellen.

Zoals hierboven gezegd som ik graag een paar voordelen op van gereedschap online bestellen:

  • Online heb je een pak meer keuze! Zelfbouwmarkten hebben slechts een paar bekende merken en verkopen daarnaast meestal enkel hun eigen merk.
  • Bestellen gaat tegenwoordig heel snel. Vandaag besteld is morgen in huis. Snel en efficient noem ik dat, je moet zelfs niet buiten komen.
  • Prijzen op internet zijn dikwijls beduidend lager dan in de winkel zelf.
  • Je kan reviews lezen van andere mensen die het produkt al eerder gekocht hebben. Ook online is het oppassen dat je geen kat in een zak koopt dus lees die reviews. Als twintig personen zeggen dat het wel goedkoop is maar ook heel slecht, koop het dan niet!

Nogmaals: Gebruik die reviews! Ik ben zelf iemand die letterlijk alles eerst onderzoekt en weet dus waarover ik spreek. Hoe meer reviews, hoe beter! Twee of drie reviews geven aan dat het artikel allicht niet echt populair is en wie weet hebben ze die reviews zelf wel geschreven. Als er honderd of meer reviews bij staan dan kan je met een gerust hart zeggen dat ze echt zijn.

Het nadeel is dat dit allemaal wel wat tijd kost…

Kan het nog eenvoudiger?

Ja, eigenlijk wel. Zo kwam ik bijvoorbeeld de site bestegereedschap.com tegen. Zij reviewen de verschillende sites al voor jou en geven je direct de beste keuze voor het gereedschap waarnaar je op zoek bent.

Het is wel een affiliate site dus zij verdienen op de kliks die ze doorsturen naar de effectieve verkopers. Niks mis mee, integendeel, ze hebben er juist alle belang bij om de juiste info mee te geven.

Hieronder een voorbeeld voor een boormachine:

Je ziet dat ze voor jou het belangrijkste opzoekwerk al gedaan hebben: welk toestel krijgt de beste reviews, welk toestel is de beste koop, enz.

Het kiezen van gereedschap wordt op die manier dus wel heel eenvoudig. Moet je ook weten hoe je een boormachine moet gebruiken? Kijk dan even hier, ze leggen alles uit van a tot z. Handig toch dat internet!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: