Als je ooit op Ibiza bent in de buurt van Figueretas moet je zeker tapas gaan eten bij Restaurant Home Loos! Wij zijn er onlangs geweest en prijs/kwaliteit moet dit zowat het beste tapa restaurant van heel Ibiza zijn!

Figueretas is een buitenwijk van Ibiza stad en heel wat mensen logeren in één van de vele hotels daar.

Het restaurant is gelegen net achter de prachtige boulevard van Figueretas en dus heel gemakkelijk te vinden.

Hieronder geef ik jullie graag mee waarom wij restaurant Home Loos zo goed vonden.

restaurant home loos

Restaurant Home Loos in Ibiza

We waren in Ibiza met een touroperator en tijdens het welkomst moment vroeg ik aan het meisje dat de presentatie kwam doen of ze ons geen tip kon geven om ’s avonds lekkere tapas te gaan eten en onmiddellijk zei ze: “Ah, dan moet je naar Home Loos hier vlakbij.“.

Het meisje in kwestie was een Nederlandse en restaurant Home Loos wordt ook uitgebaat door een Nederlander dus men-kent-men allicht maar dat maakt helemaal niet uit. Wij hebben er heerlijk gegeten en dat is het belangrijkste! (Ook op Tripadvisor krijgt dit restaurant bijna alleen maar goede commentaren. Had ik toch op voorhand even gechecked.)

Verwacht geen grote chique tent want dat is het helemaal niet. Het is echt een Spaans aandoend, gezellig restaurantje. Binnen zijn er redelijk wat tafeltjes en buiten op het terras kan je nog net de zee zien liggen.

Als je in het drukke seizoen in Ibiza bent kan je wel best reserveren denk ik. De keuken is tot 01u00 (!) open dus als je heel laat wil eten kan je hier ook terecht.

Ze hebben trouwens een goed instinct om Nederlanders en Belgen er uit te halen want vanaf we binnen kwamen kregen we onmiddellijk te horen “Hoi, hoe gaat ie?” De eigenaar is een grote, struise kerel maar net als de rest van het personeel is hij super vriendelijk. Ik heb hem trouwens daarna nog verschillende keren zien lopen met twee kleine hondjes en een lolly in zijn mond. 🙂

Je kan er allerlei zaken bestellen maar ga gewoon voor de tapas! Je hebt er de keuze uit een 30tal verschillende soorten en degene die wij genomen hebben waren echt prima. De prijzen voor tapas variëren tussen een dikke 4 euro en 10 euro. Ik las op Tripadvisor dat sommige mensen klagen over de rekening maar ik ben in verschillende andere restaurants tapas gaan eten en daar kreeg ik voor hetzelfde geld heel wat minder. De kaart ligt naast je dus als je absoluut 10 verschillende tapas wil nemen weet je toch op voorhand hoeveel het je gaat kosten…?!

Soit, iedereen doet maar wat hij of zij graag doet maar mijn tip is toch van hier even voorbij te lopen. Staat het je niet aan kan je alsnog gewoon verder lopen.

Meer info staat uiteraard ook op de website: http://www.homeloos-ibiza.com/

Ben je hier zelf al geweest? Laat het even weten in de commentaren! Ken je nog andere leuke restaurantjes op Ibiza? Ook welkom in de commentaren!

 

Appartementje of hotel nodig in Ibiza? Check effe de site van Trivago!

 

Meer informatie over Ibiza? Dan moet je zeker deze website eens bekijken. Het een site van Nederlanders die al jaren naar Ibiza gaan en superveel tips! http://www.mijnibizatips.nl/

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/05/homeloos-kaart.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/05/homeloos-kaart.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofReizenRestaurantsIbizaAls je ooit op Ibiza bent in de buurt van Figueretas moet je zeker tapas gaan eten bij Restaurant Home Loos! Wij zijn er onlangs geweest en prijs/kwaliteit moet dit zowat het beste tapa restaurant van heel Ibiza zijn! Figueretas is een buitenwijk van Ibiza stad en heel wat mensen...Alles voor de man met smaak!