Meteen naar de inhoud
Home » Gratis crypto verdienen door te wandelen met Amino Rewards

Gratis crypto verdienen door te wandelen met Amino Rewards

De grote boom van de cryptomunten lijkt wel wat voorbij maar dat wil absoluut niet zeggen dat het helemaal weg is, integendeel. Er komen nog op regelmatige basis nieuwe projecten uit en één daarvan is Amino Rewards.

Het principe is erachter is eigenlijk heel simpel, je download de Amino app op je smartphone en je kan dagelijks hun AMO cryptomunt verdienen door gewoon te wandelen, meer is er niet aan en het is gratis. Je telefoon houdt je dagelijkse aantal stappen bij en geeft dat door aan de app. Afhankelijk van het aantal stappen je gedaan hebt krijg je een paar AMO munten. Per dag kan je er zo maximum 20 verdienen. Bovenop de stappenteller kan je ook dagelijks een check-in doen waar je nog eens 5 extra munten mee krijgt.

Download Amino Move app en gebruik mijn uitnodigings code “kkl77100” tijdens het registereren. Door die code  krijg je 100 AMO munten om te starten:  https://aminorewards.page.link/Ujv4

amino rewards belgie

In tegenstelling tot veel van die andere projecten zijn de mensen van Amino Rewards ook al terug te vinden op een crypto exchange. Dit is belangrijk want anders kan je je munten uiteraard niet omzetten in euro’s. Voorlopig zitten ze nog maar op twee exchanges maar ik vermoed dat daar in de nabije toekomst verandering in komt.

Eén AMO muntje is nu ongeveer 0,002 dollar waard. Je moet er dus al heel veel hebben om er iets aan te verdienen maar de kans is reëel  dat de waarde nog wel wat omhoog gaat.

Bij cryptomunten weet je het nooit natuurlijk maar naast de wandel-app die ze nu al hebben komt er dit jaar ook nog een shopping-app aan waarmee je AMO kan verdienen door aankopen te doen. Op de website van Amino Rewards pakken ze uit met topmerken zoals Nike, Adidas, enz. Als dat allemaal waar is ziet de toekomst er goed uit!

Download Amino Move app en gebruik mijn uitnodigings code “kkl77100” tijdens het registereren. Door die code  krijg je 100 AMO munten om te starten:  https://aminorewards.page.link/Ujv4

Als je al langer bekend bent met deze munt van Amino Rewards mag je altijd wat meer achtergrond geven in de commentaren onder dit artikel!

Conclusie over AMO en Amino Rewards?

Ik schreef het hierboven al, met cryptomunten weet je het nooit… Wordt dit The Next Big Thing? Allicht niet maar voorlopig bekijk ik het als zijnde in de categorie “baat het niet dan schaadt het niet”.

De roadmap van dit project ziet er echter wel degelijk goed uit. Het idee is van op termijn een soort loyalty programma te worden waarmee je geld terug krijgt op je aankopen. Geld in de vorm van AMO crypto munten wel te verstaan. Het hele wandel gedoe zou dan slechts een leuke extra zijn.

Voorlopig kan ik de shopping app nog niet terugvinden in de app store dus het is nog even afwachten tot die gelanceerd is maar ondertussen kan je dus al aardig wat AMO coins verdienen met de Amino Rewards app.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!