Meteen naar de inhoud
Home » Maatje meer als man? En dan?

Maatje meer als man? En dan?

Over vrouwen met een maatje meer hoor je geregeld wel eens iets en ook de boekjes hebben eindelijk ook ontdekt dat niet iedereen een maatje small heeft. Dat is een zeer positieve trend natuurlijk maar hoe zit dat met de mannen? Daar hoor je eigenlijk nooit iets over…

Gek eigenlijk want er zijn best ook veel mannen die een maatje meer hebben of groter zijn dan gemiddeld. Misschien denken de modebladen dat mannen met een maatje meer helemaal niet wakker liggen van wat ze aan hebben of dat ze niet met mode bezig zijn. Onzin natuurlijk! Iedereen ziet er graag goed gekleed uit, ongeacht welke maat je hebt.

Over maten gesproken, wie beslist dan wat ‘een maatje meer is’? Moeilijke vraag maar als je de gemiddelde herenwinkel binnenstapt is de grootste maat meestal een XL of in sommige gevallen nog een 2XL. Als je daar niet meer inpast denk ik dat het fair is om te zeggen dat je een grotere maat dan gemiddeld hebt. Ik vind daarom eigenlijk “Grote maten mode heren” een betere term dan dat “maatje meer”.

Als je in die grotere-maten categorie valt dan bestaan er verschillende mogelijkheden om er altijd hip en trendy uit te zien.

Lees hieronder even verder.

Grote maten voor heren bestellen

Eerst nog een kleine anekdote misschien. Terwijl ik dit artikel schrijf denk ik onmiddellijk terug aan de tijd dat ik een zeer goede collega leerde kennen. Dat moet een dikke twintig jaar geleden zijn dus nog voor de grote internet-boom. Hij had een stevige grote maat nodig laten we maar zeggen en hij was altijd wel deftig gekleed maar droeg altijd dezelfde soort blauwe fleece trui. Hij zei me toen letterlijk: “Tja.. ik heb geen keuze, bij mij in de buurt is dit het enige kledingstuk dat ik kan vinden in mijn maat“.

Gelukkig voor ons allemaal is het internet stevig veranderd sinds toen en kan je nu wel alles simpel online bestellen!

Persoonlijk denk ik dat we ook de fleece-kleding achter ons gelaten hebben en toch graag iets anders willen. Wie een beetje rondkijkt kan perfect designer herenkleding vinden online, zelfs tot maat 3XL en meer.

Merken zoals Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Gant, Jack&Jones, enz. zijn heel populair vandaag en die hebben allemaal een plus-size gamma. Check trouwens deze Hugo Boss grote maten een keer! Boss is één van mijn favoriete merken en ook daar zal je een prima outfit vinden voor jou.

Anyway, ik kan nog veel suggesties geven maar het belangrijkste is dat je koopt waar je je goed in voelt. Mensen zien het nu eenmaal als jij je goed in je vel zit, ook met dat maatje meer.

Heb je nog tips & tricks? Laat zoals gewoonlijk maar weten in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!