Onlangs zijn we weer een keertje naar Ibiza geweest en deze keer hebben we ervoor gekozen om de kinderen een keer mee te nemen. Fantastisch goed meegevallen! We hadden gekozen voor Marvell Club Hotel in de buurt van San Antonio en ook dat was een echte meevaller. Hieronder een kort verslag over het hotel en de omgeving.

Marvell Club Hotel Ibiza

De keuze van je hotel en de locatie waar dat hotel ligt is erg belangrijk als je op reis gaat. Vorige keer zaten we in Figueretas, vlakbij Ibiza stad en nu wouden we de andere kant van het eiland eens zien.

Mijn vrouw had dit hotel gevonden via TripAdvisor en uiteindelijk hebben we geboekt Trivago. Vreemd genoeg zit dit hotel niet in de catalogus van de meest bekende touroperatoren.

Marvell Club hotel ligt een paar kilometer onder de bekende stad Sant Antoni de Portmany (San Antonio). Te voet is het een stevig eind stappen maar vlakbij het hotel kan je een bootje nemen naar San Antonio.

Het hotel ligt in een straat waar vrij veel sport-bars en shooter-bars zijn maar in het hotel zelf heb je daar totaal geen last van. Ik zou echter iedereen aanraden om toch voor een kamer met zeezicht te gaan. Is een heel klein beetje duurder maar dan zit je ver weg van de straat en het zicht is prima! Je kijkt op de zee en op de tuin van het hotel.

marvell club hotel

Het hotel is echt prima! De kamertjes zijn klein maar wel heel proper. In de familie kamers heb je een aparte kamer met tweepersoonsbed voor de ouders en een slaapbank in de living. Elke kamer heft ook een terrasje en een vrij deftige badkamer.

Ontbijt en avondeten zijn in buffetvorm. Deze buffetten zijn vrij gevarieerd en ik moet zeggen dat alles mooi verzorgd is.

Het personeel is ook prima, ze zijn heel vriendelijk en aan de dames van de receptie kan je alles vragen. Ze hebben ons een paar goede tips gegeven in verband met strandjes en restaurantjes in de buurt.

In de tuin heb je een mooi zwembad en een bar waar je overdag snacks en dranken kan krijgen. Wij waren er eind mei en toen was het heerlijk genieten van de rust aan het zwembad. De kinderen hebben een fantastische tijd gehad in het zwembad.

Wij waren er natuurlijk in mei en toen was het vrij rustig in het hotel. Ik heb geen idee hoe het eraan toe gaat in het hoogseizoen. ‘s Avonds is er op de meeste dagen animatie voorzien en voor de jongste kinderen heb je een kids-club.

Fantastische zonsondergang!

Aan deze kant van Ibiza kan je zowat overal genieten van een fantastische zonsondergang. Vlakbij het hotel (5 minuten wandelen) ligt Kumharas. Dat is een strandbar waar je heerlijke cocktails kan drinken en waar je kan genieten van een prachtige zonsondergang!

Als je dit hotel boekt moet je minstens één keer hier naartoe gaan. We hebben onderstaand filmpje opgenomen toen wij er waren.

Uiteraard kan je de zonsondergang ook bekijken terwijl je op de rotsen zit maar met een drankje en wat relaxe muziek erbij is het nog een pak beter.

Conclusie

We hebben er erg fijne vakantie gehad in dit hotel! Als we zonder kinderen gaan zou ik eerder opteren voor de kant van Ibiza stad maar met kinderen was dit een prima omgeving.

Als je 10 minuten in zuidelijke richting wandelt kom je trouwens aan het strandje van Port d’es Torrent. Erg gezellig strandje met een beachbar en heel wat gezinnen.

Wij hebben gevlogen met Transavia vanaf Eindhoven, prima geregeld allemaal!

Wil je meer info over Ibiza zelf? Dan moet je mijn vorig artikel over Ibiza zeker ook eens lezen.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/06/marvellclubhotel.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/06/marvellclubhotel.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleReizenIbiza,Marvell Club Hotel,San AntonioOnlangs zijn we weer een keertje naar Ibiza geweest en deze keer hebben we ervoor gekozen om de kinderen een keer mee te nemen. Fantastisch goed meegevallen! We hadden gekozen voor Marvell Club Hotel in de buurt van San Antonio en ook dat was een echte meevaller. Hieronder een kort verslag...Alles voor de man met smaak!