Meteen naar de inhoud
Home » Weg met de corona bush!

Weg met de corona bush!

Dat corona vreemde dingen doet met een man moet ik jullie niet meer vertellen! We kunnen niet meer op restaurant, we kunnen niet meer op cafe en van een feestje hoef je ook niet meer te dromen. Gelukkig zijn er nog alternatieven zoals massaal videochatten met de vrienden.

Nu had ik daar onlangs ook een ‘vreemde’ ervaring mee. Hieronder een kleine anekdote!

Weg met de corona bush!

Iedereen kent het typische verloop van zo een videocall ondertussen al. “Hoe is het? Goed, en met jou? Iemand nog iets interessant gedaan deze week? Nee? Ik ook niet..” En zo gaat dat meestal nog wel even verder tot je ineens niks meer weet te vertellen.

Gelukkig heb ik creatieve vrienden en zo vroeg er ineens vorige week iemand of we de koers hadden gezien en of we ons ooit al hadden afgevraagd hoe het is om net zoals die renners constant je benen te moeten scheren. Het duurde niet lang vooraleer iemand anders het idee opperde dat die mannen allicht ook hun ‘bush’ trimden. Op zich nog niet zo’n gek idee, als je toch bezig bent met je benen kan je ineens de rest ook meenemen. Volgens de Mens Health vind het merendeel van de vrouwen het trouwens veel aangenamer als een man ook beneden netjes is.

Uiteraard kan je aan de slag gaan met een vlijmscherp scheermesje maar mij lijk het interessanter om op veilig te spelen en om een schaamhaar trimmer te gebruiken. Op internet vind je er 100’en sites en modellen maar het model op de site van Balzy viel me toch nét iets meer op dan de andere. Ze winden er geen doekjes om op die site: “Speciaal ontworpen voor jouw delicate lichaamsdelen.”

Een beetje humor komt altijd van pas nietwaar, net zoals tijdens de videocalls!

En? Wat denken jullie? Trimmen die bush of niet?

Even nood aan een drankje na het lezen van bovenstaand artikel? Check onze lijst met alle Belgische bieren!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!