Cadeaus met champagne doen het altijd goed! Als je iemand écht wil verrassen kan dat perfect met lekkere bubbels. We hebben op deze pagina een paar toffe suggesties verzameld en hopelijk vind je hier het perfecte cadeautje.

Hieronder vind je een overzicht van de champagne cadeaus die wij echt leuk vinden. Als je klikt op een cadeau zal je doorverwezen worden naar de webwinkel waar deze spullen te koop zijn.

 

Cadeaus met champagne!

Rum in bedrukte kist - Old Captain (wit)
Rum in bedrukte kist - Old Captain (bruin)
Rum in bedrukte kist - Bacardi
Champagnepakket met glazen - René Schloesser (750ml) - Gegraveerde deksel
Champagnepakket met glazen - René Schloesser (750ml) - Bedrukte deksel
Champagnepakket met glazen - Piper Heidsieck Brut (750ml) - Gegraveerde deksel
Champagnepakket met glazen - Piper Heidsieck Brut (750ml) - Bedrukte deksel
Champagnepakket met glazen - Moët & Chandon Brut - Bedrukte deksel
Champagnepakket met gegraveerde glazen - René Schloesser (750ml)
Champagnepakket met gegraveerde glazen - Piper Heidsieck Brut (750ml)

0 1 2 3 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Leuk weetje: Al deze cadeaus kan je personaliseren. Je kan er een naam of een boodschap in laten graveren of een foto op de verpakking laten drukken.


3 redenen om iemand een cadeau met champagne te geven

Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of voor een feestdag is, champagne is altijd leuk om te cadeau te doen. Nog niet overtuigd? Hieronder staan nog 3 redenen om iemand een fles champagne te geven.

Een exclusief cadeau

Natuurlijk heb je ook cava of prosecco en natuurlijk is dat ook lekker maar champagne blijft toch net dat beetje exclusiever.

Een cadeau voor iedereen

Champagne drinkt men nooit alleen. Er is altijd wel een goede reden om een fles champagne open te doen maar zelden zal je iemand alleen zien drinken. Champagne is dé drank bij uitstek om iets te vieren met vrienden.

Een gezond cadeau

Ok, deze is ver gezocht maar ik heb eens ergens gelezen dat er in champagne heel weinig calorieen zitten, dat er veel anti-oxidanten inzitten en dat champagne goed is voor het geheugen!

cadeaus met champagne

 


De beste cadeau die je jezelf kan schenken is natuurlijk een reis naar de Champagnestreek zelf. Meer info over de streek en tientallen adressen om te gaan proeven vind je in ons artikel over de Champagnestreek bezoeken.

Een leuke gîte of een super hotel vind je heel eenvoudig op de site van Trivago.


 

Volg mij op Social Media: