Champagne doet het altijd goed als je iemand een cadeau wil geven!
Hieronder vind je een overzicht van de cadeaus met champagne die her en der over onze site besproken zijn. Als je klikt op een cadeau zal je doorverwezen worden naar de webwinkel waar deze spullen te koop zijn.
Leuk weetje: Al deze cadeaus kan je personaliseren. Je kan er een naam of een boodschap in laten graveren of een foto op de verpakking laten drukken.

Cadeaus met champagne!

Champagne in houten kist met foto
Reuze Champagneglas met gravering
Champagneglazen set Da Vinci met gravering
Champagne in houten kist met gravering
Champagneglazen Odello gepersonaliseerd

3 redenen om iemand een cadeau met champagne te geven

Of het nu voor een verjaardag, een jubileum of voor een feestdag is, champagne is altijd leuk om te cadeau te doen. Nog niet overtuigd? Hieronder staan nog 3 redenen om iemand een fles champagne te geven.

Een exclusief cadeau

Natuurlijk heb je ook cava of prosecco en natuurlijk is dat ook lekker maar champagne blijft toch net dat beetje exclusiever.

Een cadeau voor iedereen

Champagne drinkt men nooit alleen. Er is altijd wel een goede reden om een fles champagne open te doen maar zelden zal je iemand alleen zien drinken. Champagne is dé drank bij uitstek om iets te vieren met vrienden.

Een gezond cadeau

Ok, deze is ver gezocht maar ik heb eens ergens gelezen dat er in champagne heel weinig calorieen zitten, dat er veel anti-oxidanten inzitten en dat champagne goed is voor het geheugen!