Omdat een blog niet altijd helemaal volgeschreven hoeft te zijn geef ik ik jullie in deze post graag enkele sfeerbeelden uit de Champagnestreek mee. Dit is van onze laatste trip eind 2019.

Liefhebbers moeten zeker ook onze andere champagne-informatie een keer bekijken! Een overzicht vind je in dit artikel met tips over de Champagnestreek.

Sfeerbeelden uit de Champagnestreek

Tijd voor de eerste proeverij! Iedereen luistert nog aandachtig en hier en daar worden er zelfs vragen gesteld.

Tijd voor de tweede proeverij! Dit is het gamma van Chardonnet & Fils, een huis waar we al jaren komen.

Tijdens de tweede degustatie is het normaal dat je de dingen wat intenser begint te proeven.

Na nog een degustatie is het wel tijd om even uit te blazen en te genieten van het mooie landschap.

Uiteraard hoort de nodige ‘spielerei’ er ook bij!

De meeste grote kelders hadden we al gedaan, behalve De Castellane dus daar zijn we dit jaar een keer gaan kijken. Alles prima in orde daar.

Tot slot nog een keer het landschap. Elk seizoen heeft zo zijn eigen charmes maar het blijft heel het jaar door bijzonder mooi! Lente, herst en winter ken ik al maar ik denk dat het ook bijzonder aangenaam moet zijn om tijdens de zomer met de fiets over die kronkelige wegeltjes te rijden.

 

Ben je zelf ook al in de Champagnestreek geweest? Laat in de commentaren gerust weten wat jij er van vond.

En zeker niet vergeten, als je goede adressen hebt zet ze dan zeker ook in de commentaren!! Ik ben steeds op zoek naar leuke plaatsen.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/03/champagne2019uitgelicht.jpg?fit=601%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/03/champagne2019uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankLifestylechampagne,champagnestreekOmdat een blog niet altijd helemaal volgeschreven hoeft te zijn geef ik ik jullie in deze post graag enkele sfeerbeelden uit de Champagnestreek mee. Dit is van onze laatste trip eind 2019. Liefhebbers moeten zeker ook onze andere champagne-informatie een keer bekijken! Een overzicht vind je in dit artikel met tips...Alles voor de man met smaak!