Welkom op het meest sprankelende deel van deze website!

Op deze pagina's vindt u alles wat u nodig heeft om een geslaagde trip naar de Champagne te maken. Mocht er toch iets zijn dat ontbreekt of hebt u vragen over één van de artikels? Laat het even weten via de commentaren en ik geef u graag meer uitleg.

Tips over de Champagne streek
Champagne cadeaus
Champagne regio
Champagne overnachtingen
Hier kan je champagne proeven!
Champagne restaurants

Wat een fantastische streek toch de Champagne regio! Het is er heel het jaar door prettig vertoeven en er is altijd wel iets te doen.

Met de fiets of met de auto door de uitgestrekte wijngaarden rijden, lekker tafelen in Reims of Epernay of proeven van een glaasje bubbels bij één van de honderden champagneboeren.. Het kan allemaal!

Wij zijn zelf al meer dan 10 jaar geregelde bezoekers van de streek en in die periode hebben we heel wat fijne adressen mogen ontdekken. Bedoeling van deze overzichtspagina is van jullie zoveel mogelijk informatie mee te geven over de streek en de dingen die er te doen zijn.

U zal zien dat sommige links verwijzen naar artikels waaronder u een commentaar kan nalaten. Aarzel zeker niet om dit te doen. Het is altijd prettig om lezen wat andere mensen hun ervaringen zijn.

'

Er is nog zoveel te vertellen over champagne en de Champagnestreek maar op deze pagina gaan we hier bij houden. Klik gerust door naar de andere pagina's om alle informatie te vinden die u zoekt. Vergeet ook niet van een commentaar na te laten onder één van de berichten, daar doet u ons een plezier mee!

Tot slot zou ik nog één ding willen vragen. Als u zelf al in de Champagnestreek bent geweest, laat dan even in de enquete hieronder weten wat uw favoriet adres is. Het is anoniem en je kan eenvoudig zelf een antwoord toevoegen.

Poll

Wat is het beste champagnehuis?
  • Voeg zelf een antwoord toe
Tips over de Champagne streek
Champagne cadeaus
Champagne regio
Champagne overnachtingen
Hier kan je champagne proeven!
Champagne restaurants
Volg mij op Social Media: