Meteen naar de inhoud
Home » Tripel LeFort – alweer een prijs voor Belgisch bier

Tripel LeFort – alweer een prijs voor Belgisch bier

Ik geef het eerlijk toe: Ik had nog nooit gehoord van Tripel LeFort tot ik deze morgen onderstaand persbericht binnenkreeg.

Het bier bestaat blijkbaar nog maar sinds 2016 dus misschien is het wel normaal dat ik het nog niet kende. Straf in ieder geval dat ze dan al direct in de prijzen vallen… Het wordt gemaakt door de mensen van Omer dus ze hadden natuurlijk al wat ervaring.

Soit, ik geef jullie hieronder het bericht mee dat ik binnen gekregen heb en ga op zoek naar een café of winkel waar ik het kan testen.

Heb jij het wel al gedronken? Laat even weten hoe het smaakt en waar je het gevonden hebt aub.

Tripel LeFort – gouden medaille

Tijdens European Beer Star 2016 in Nürnberg werd Tripel LeFort verkozen tot de beste Tripel wereldwijd. In totaal deden 2103 bieren mee uit 44 landen. Doordat het dit jaar nog moeilijker was een medaille te winnen, is dit voor het in 2016 gelanceerde bier een fantastische erkenning.

European Beer Star

De European Beer Star – Champions League van het bier- kreeg zijn hoge internationale reputatie door haar 124-koppige jury die alle bieren blind proeft op dezelfde manier als een consument doet: kleur, geur, smaak aroma en algemene indruk.

Enkel 1 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille worden uitgereikt per categorie. De competitie richt zich op brouwerijen wereldwijd die traditionele Europese bierstijlen brouwen.

Tripel LeFort

Tripel LeFort is het nieuwste bier van Brouwerij Omer Vander Ghinste. Na de lancering van het bruine bier LeFort in 2013 werd in mei 2016 deze volmondige Tripel gelanceerd. Na enkele maanden blijkt dit bier een schot in de roos met deze medaille op de European Beer Star Award als kers op de taart. Na OMER. lijkt nu ook Tripel LeFort goed op weg te zijn om een plaatsje in de bierwereld te veroveren.

tripellefort

Ik geef jullie ook nog de link naar de website mee, daar staat nog wat informatie.

http://www.omervanderghinste.be/nl/de-bieren/tripel-lefort

Op de site staat ook een lijst van verkooppunten, gewoon je postcode ingeven en je ziet waar ze hem bij jou in de buurt verkopen.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!