Het is weer de tijd van het jaar! Tijd om Valentijn cadeaus te bestellen voor uw geliefde. Hieronder een paar leuke cadeau tips voor koppels. Een reisje? Een cadeaumand vol lekkers of een volledig gepersonaliseerd cadeau? Kan allemaal!

Valentijn cadeaus

Streekmarkt.be

streekmarktStreekmarkt is een webshop waar je allerlei Belgische streekproducten kan bestellen. Ze hebben verschillende streekbieren, jenevers, snoepgoed, enz.

De meeste producten vind je niet in de supermarkt dus wat je hier besteld is zowieso een origineel cadeau! Indien gewenst kan je ook een cadeaumand laten samenstellen.

 

Yoursurprise.be

yoursurpriseDit is één van mijn favoriete online cadeau winkels. Ze hebben er allerlei gadgets die te personaliseren vallen en die passen bij zowat elke gelegenheid. Wat ik leuk vind zijn de gegraveerde glazen waarop je een boodschap voor je geliefde kan zetten. Daarnaast hebben ze ook telefoonhoesjes, kussens, flessen champagne en gin, enz.

Bekijk deze winkel zeker eens als je een Valentijn cadeau met een persoonlijk touch wil geven! Meer info op Yoursurprise.be.

Megagadgets.be

megagadgetsEen gadget doet het ook altijd goed als cadeautje. Het is meestal niet te duur en met het juiste gadget doe je je partner allicht veel plezier.

Er zijn tientallen gadget winkels op internet maar deze vind ik zelf heel goed.

Citytrips

Als bovenstaande zaken je ding niet echt zijn dan is een citytrip of een klein reisje sowieso een goed idee!

Een citytrip in eigen land of net over de grens is vlug geboekt en hoeft zeker niet te duur te zijn!

Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge.. Keuze genoeg zeker he. Ik ben onlangs in Den Haag geweest en dat is bijvoorbeeld ook een aanrader. Kijk vlug even op Booking.com voor een leuk en betaalbaar hotelletje.

Mag het wat meer zijn? Een reisje naar Ibiza in het voorjaar is gewoon top! Het is er dan nog niet te druk en de natuur en het klimaat zijn er dan al prachtig! Wij hebben dat vorig jaar ook gedaan en via Sunweb vind je zeker een betaalbare deal.

 

Wat je ook kiest… zorg dat het goed is en maak er een fijne en romantische Valentijnsdag van!

 

 

https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/02/valentijn-cadeaus.jpg?fit=500%2C333&ssl=1https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/02/valentijn-cadeaus.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofGadgetscadeau,valentijnHet is weer de tijd van het jaar! Tijd om Valentijn cadeaus te bestellen voor uw geliefde. Hieronder een paar leuke cadeau tips voor koppels. Een reisje? Een cadeaumand vol lekkers of een volledig gepersonaliseerd cadeau? Kan allemaal! Valentijn cadeaus Streekmarkt.be Streekmarkt is een webshop waar je allerlei Belgische streekproducten kan bestellen....Alles voor de man met smaak!