WaaromGin?

  • Weet er iemand nog waarom tegenwoordig iedereen aan de Gin zit?
  • Waarom elke zichzelf respecterende loft een ganse plank met gins heeft staan?
  • Waarom je op restaurant als je een Gin zou vragen, (oh wee, als je er geen vraagt, oermens!), dat ze vragen: “dewelke”?
  • Waarom Wout Bru tegenwoordig een wel bijzonder uitgebreide “ginkaart” heeft in zijn pop-up restaurant?

Daarom!

  • Omdat iedereen dat plots lekker vindt, en vroeger niet?
  • Omdat de gins nu ineens spectaculair beter zijn dan vroeger?

NEEN

  • Ene Sergio heeft gezegd dat het een goed aperitief is. En Sergio heeft smaak en die kan het allemaal weten.

FUCK SERGIO **

  • Drink gewoon wat je zelf lekker vindt ! ***
  • Kijk niet naar wat hip is, want er is niets minder hip dan te proberen het gemiddelde te volgen. (EN HOEVEEL KEER MOETEN WE DAT NOG ZEGGEN ?)

** Voor alle duidelijkheid, respect voor Sergio. En JA, ik zou bijzonder graag eens gaan eten in The Jane (maar je kan gewoon geen plaatsen reserveren)… Maar drink het dus niet omdat de Nederlandse God van de Vlaamse Gastronomie (eer genoeg Mr. Herman?) het aanbeveelt, maar vorm een eigen mening!

*** Als je lekkere gin kent laat het dan wel even weten via de comments aub, zo zijn we dan ook weer wel.

 

RafDrankaperitief,gin,hip,SergioWaarom? Weet er iemand nog waarom tegenwoordig iedereen aan de Gin zit? Waarom elke zichzelf respecterende loft een ganse plank met gins heeft staan? Waarom je op restaurant als je een Gin zou vragen, (oh wee, als je er geen vraagt, oermens!), dat ze vragen: 'dewelke'? Waarom Wout Bru tegenwoordig een wel bijzonder...Alles voor de man met smaak!