Must-haves voor de man in de keuken

Een man die in de keuken staat is allang geen uitzondering meer. In tegendeel, op deze site kunnen we dat alleen maar aanmoedigen. Voor alle duidelijkheid, met in de keuken staan bedoelen we hier wel degelijk koken!

En vraag het aan elke vakman: zonder goed gereedschap komt er niks van!

Daarom volgt hier een paar zaken die je als man nodig kan hebben in de keuken. Ik geef de aanzet en jullie vullen aan in de comments!

 

 

– Een keukenschort: bruikbaar in de keuken en aan de bbq. Met een keukenschort ziet iedereen direct wie de baas is in de keuken!

– Een goed mes: elke man heeft een Chef of een Sous-Chef nodig! Vlijmscherp en bruikbaar voor elk klusje.

 

Zo, dat zijn al twee onmisbare items, nu is het aan jullie! Zet in de comments wat je als man nog allemaal nodig hebt.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/musthave-uitgelicht.jpg?fit=500%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/musthave-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofGadgets  Een man die in de keuken staat is allang geen uitzondering meer. In tegendeel, op deze site kunnen we dat alleen maar aanmoedigen. Voor alle duidelijkheid, met in de keuken staan bedoelen we hier wel degelijk koken! En vraag het aan elke vakman: zonder goed gereedschap komt er niks van! Daarom...Alles voor de man met smaak!