Meteen naar de inhoud
Home » Nieuw! Speciaal voor papa’s!

Nieuw! Speciaal voor papa’s!

Welkom! Dat Sixpacks een blog is voor mannen met smaak, dat wisten jullie al langer dan vandaag. Koken, bier en champagne drinken, spelen met gadgets, enz. Daarover hebben we al vele tientallen artikels geschreven en hiermee hebben we al een trouw lezerspubliek weten verzamelen. (Kijk even rechts bovenaan op te zien hoeveel juist.)

Allemaal goed en wel en allemaal leuke bezigheden maar veel bezoekers van de site zijn allicht ook gewoon papa tussen de andere activiteiten door. Vandaar dat we nu een nieuwe rubriek hebben gemaakt: “Voor Papa’s“. Veel meer uitleg hoort er niet bij zeker… Hier komen dus artikels die interesant zijn voor de papa.

Er bestaan wel al wat andere papa-blogs dus als je er ééntje kent die goed is, zet hem dan hieronder in de commentaren. Ben je toevallig zelf een papa-blogger en je wil eens een artikel aanleveren? Laat maar komen!

voor papa's

Wat willen jullie zien voor papa’s?

Een nieuwe categorie is altijd een beetje zoeken dus we laten het woord aan jullie! Over welke onderwerpen willen jullie graag lezen in deze categorie? Laat het weten via de poll hieronder. Je kan heel eenvoudig zelf onderwerpen toevoegen door te klikken op “Voeg zelf een antwoord toe”.

Wat zijn goede onderwerpen voor papa's
 • Voeg zelf een antwoord toe

 

Tot binnenkort en hopelijk maken we er samen een success van!

Suggesties, vragen of commentaren zijn welkom in de commentaren. Laat jullie maar eens goed gaan.

Facebook Comments Box
Tags:

14 reacties op “Nieuw! Speciaal voor papa’s!”

 1. Francis van Mamazetkoers

  Leuk! Voor mijn man: Netflix. Lekker op de bank met de kindjes knuffelen.

 2. Marieke

  Leuk zo’n papablog. Ik zou het leuk vinden om reviews van bijvoorbeeld speelgoed te zien, maar dan door de ogen van een papa.

 3. Mijnbrazilie.nl

  ik heb gestemd voor recepten voor kinderen. Ik heb dan wel geen kinderen, maar ik kan wel genieten van heerlijk koekjes bakken met mijn kleine neefje. Super leuk en leerzaam en …..lekker koekjes 🙂

 4. gemmavandervegt1985

  Gestemd voor films op Netflix.

 5. Mijn vriend heeft ooit een keer een gastblog geschreven voor mijn babyblog destijds. Het zou een maandelijks terugkerend item moeren worden, maar het is helaas altijd bij 1 gebleven. Ken je papablogger.nl al?

 6. Ik laat me gewoon lekker verrassen! Ik vind het sowieso leuk dat er ook mannelijke bloggers zijn.

 7. luchino66

  Ik ben zelf geen pappa, maar ik zal ze met belangstelling lezen!

 8. Goed idee. Kinderen doen met vaders toch weer heel andere dingen merk ik. Zelf ben ik nogal van: de stad ingaan, errands to run, maar ook een koffie doen bij een tentje en dat vindt ze met mij heel leuk. Met H. gaat ze juist vaker naar de film, naar speeltuinen.

 9. Een tijdje terug verscheen in de media het bericht dat vaders nu nog voorzichtiger en banger zijn bij de opvoeding dan moeders. Daar zou ik wel meer over willen lezen.

 10. Mijn man leest eigenlijk nooit blogs, maar als er blogs zijn voor de man krijg ik hem misschien ook wel aan het lezen. Ik denk dat het heel leuk is voor mannen om ook herkenning te lezen, net als wij dat fijn vinden.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: