Welkom! Dat Sixpacks een blog is voor mannen met smaak, dat wisten jullie al langer dan vandaag. Koken, bier en champagne drinken, spelen met gadgets, enz. Daarover hebben we al vele tientallen artikels geschreven en hiermee hebben we al een trouw lezerspubliek weten verzamelen. (Kijk even rechts bovenaan op te zien hoeveel juist.)

Allemaal goed en wel en allemaal leuke bezigheden maar veel bezoekers van de site zijn allicht ook gewoon papa tussen de andere activiteiten door. Vandaar dat we nu een nieuwe rubriek hebben gemaakt: “Voor Papa’s“. Veel meer uitleg hoort er niet bij zeker… Hier komen dus artikels die interesant zijn voor de papa.

Er bestaan wel al wat andere papa-blogs dus als je er ééntje kent die goed is, zet hem dan hieronder in de commentaren. Ben je toevallig zelf een papa-blogger en je wil eens een artikel aanleveren? Laat maar komen!

voor papa's

Wat willen jullie zien voor papa’s?

Een nieuwe categorie is altijd een beetje zoeken dus we laten het woord aan jullie! Over welke onderwerpen willen jullie graag lezen in deze categorie? Laat het weten via de poll hieronder. Je kan heel eenvoudig zelf onderwerpen toevoegen door te klikken op “Voeg zelf een antwoord toe”.

Wat zijn goede onderwerpen voor papa's
  • Voeg zelf een antwoord toe

 

Tot binnenkort en hopelijk maken we er samen een success van!

Suggesties, vragen of commentaren zijn welkom in de commentaren. Laat jullie maar eens goed gaan.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/11/voor-papa.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/11/voor-papa.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofVoor Papa'spapaWelkom! Dat Sixpacks een blog is voor mannen met smaak, dat wisten jullie al langer dan vandaag. Koken, bier en champagne drinken, spelen met gadgets, enz. Daarover hebben we al vele tientallen artikels geschreven en hiermee hebben we al een trouw lezerspubliek weten verzamelen. (Kijk even rechts bovenaan op...Alles voor de man met smaak!