dinner in the sky: zicht van aan de tafel
Dinner in the sky in Sint-Niklaas tijdens Vredesfeesten 2014

Tip, maar niet voor mensen met hoogtevrees: Dinner in the sky. Het concept is relatief simpel: je hangt een tafel (met stoelen) aan een kraan, en alles wordt de lucht ingetrokken. Zo kan je boven het dagelijkse geroezemoes en met een uniek zicht lekker eten. Het concept bestaat al een tijdje en na Vegas, New York en Londen (topchef Heston Blumenthal stond daarbij aan je tafel te koken) was het nu hoog tijd voor Oost-Vlaanderen.

Formules

Positief is dat verschillende formules werden aangeboden. Er zijn ook mensen de lucht ingehesen om enkel een dessertje te eten.

Prijs

In Luik organiseren ze het ook (weekend 13-14 september). Daar swingen de prijzen vlotjes naar 250,00 Euro per persoon voor een menu. In Sint-Niklaas leek het meer een introductie-event. Veel van de mensen die ik ken zijn geweest als winnaars van allerhande wedstrijden.

A table with a view

Enkele impressies van de dinner in the sky in Sint-Niklaas staan rechts. De jaarlijkse vredesfeesten “ballonfeesten” verwelkomden zelfs 2 megakranen. Uiteraard is het komen voorbijvliegen van een stel heteluchtballons nog een bijkomende attractie.

dinner in the sky: hoofdgerecht
Nadeel:

– Als je even de beentjes wilt strekken ben je er aan voor de moeite.

– Valt je buurman wat tegen, is er geen mogelijkheid om even snel een ander plaatsje in te nemen.

Bedenking

Is het een menu dat meer dan 100,00 Euro waard is? Ach neen, strikt in food niet. Maar het is natuurlijk wél een unieke ervaring, iets wat je niet elke week doet. De grapjes over “dinner van hoog niveau” zullen we achterwege laten wegens te makkelijk.

Meer info?

www.dinnerinthesky.com

 

Volg mij op Social Media:RafFoodGetestTip, maar niet voor mensen met hoogtevrees: Dinner in the sky. Het concept is relatief simpel: je hangt een tafel (met stoelen) aan een kraan, en alles wordt de lucht ingetrokken. Zo kan je boven het dagelijkse geroezemoes en met een uniek zicht lekker eten. Het concept bestaat al een...Alles voor de man met smaak!