Waarom afrodisiaca interessant kunnen zijn? Als je het zelf nog niet zou weten, zal je t wel merken wanneer je met deze producten aan de slag gaat. Onze eigenzinnige top 6

1 Asperges

De suggestieve vorm (een beetje verbeelding lijkt me welgekomen) legt al een link. Niet te plat koken dus, ook niet voor de smaak.

Daarnaast bevatten asperges foliumzuur, dat gaat dan chemisch zijn gang en werkt lustopwekkend.

Afrodisiaca * nr.1 - asperges

 

 

 

 

2 Knoflook

Knoflook zou een stimulerende werking hebben op de bloedsomloop. Of de gerookte variant dat effect behoudt valt nog te onderzoeken. Overigens staat het al sinds de Grieken en de Romeinen bekend als afrodisiacum. Is ook nu wetenschappelijk onderzocht en zou de hormoonspiegel verhogen. In onze tijden staat het echter ook als “Anafrodisiacum” bekend. Een dooddoener dus. Vooral wanneer slechts 1 van de partners er van eet, zou het effect wel eens averechts kunnen zijn. Wat je dus met de gerookte variant niet zou voorhebben !!

Afrodisiaca * 2 look

 

 

 

 

3 Chocolade

De stoffen die in chocolade zitten zouden voor vrouwen een instant geluksgevoel opwekken. Meer zelfvertrouwen, beter gezind. MAAR teveel chocolade maakt te dik, en dan daalt het zelfvertrouwen bij een deel van de vrouwen weer. Een wankel evenwicht dus!

4 Kaviaar

Bewust of onbewust, met kaviaar geef je al aan dat je kaviaar kan kopen. Op een aantal vrouwen heeft dat al effect. Daarnaast is kaviaar een onmiskenbaar deel van een productiecyclus in de natuur.

5 Oesters

Casanova was absolute fan. Volgens hem waren ze prikkels voor de geest, de zinnen en de liefde. De gelijkenis met de vrouwelijke geslachtsorganen, en net zoals bij kaviaar: voor een aantal vrouwen; de centen om het te kopen.. Overigens: combineer zowel de kaviaar als de oesters met champagne, als je die boodschap zou willen brengen.

Puur technisch bevatten oesters wel zink, maar je moet je er wel een indigeste van eten, voordat die zink het libido verhoogt.

6 Banaan

De vorm ligt (pun intended) voor de hand. Maar met bananen blijkt meer aan de hand. Sporters weten al dat het een uitstekende energiebron is. Bananen blijken ook bufotenine te bevatten. Een stof die je meer zelfvertrouwen en een positiever gemoed geeft. Doordat die stof wel vlak onder de schil zit zouden bakbananen (die je dus in de schil bakt) een goed idee zijn. Eventueel te doppen in de chocolade van hierboven..

Andere ideeën?

Kreeft! Truffels! Gember! Maar deel vooral jouw tips !

Volg mij op Social Media:RafTop lijstenafrodisiacum,asperges,top 6Waarom afrodisiaca interessant kunnen zijn? Als je het zelf nog niet zou weten, zal je t wel merken wanneer je met deze producten aan de slag gaat. Onze eigenzinnige top 6 1 Asperges De suggestieve vorm (een beetje verbeelding lijkt me welgekomen) legt al een link. Niet te plat koken dus,...Alles voor de man met smaak!