Cocktails

Zo is dat, met Fanta en met appelsap kan je geen (deftige) cocktails maken. Waarschijnlijk met alle andere dranken wel maar met die twee niet!

Ik kan cocktails opnoemen die gemaakt zijn met bruiswater, koffie, energy drinks en zelfs met melk dus toen ik zag dat ik enkel appelsap en Fanta in huis had was ik zelfs niet verontrust.

Ik dacht dat Google me vlug een receptje aan de hand zou doen maar dat viel dus lelijk tegen!

Monkey Spam

Als je zoekt op ‘cocktails met fanta’ kom je wel een Monkey Spam tegen, dat is Baileys met Fanta.

Baileys met Fanta?! Thanks but no thanks!! Dat is goed om ziek van te worden!

Ik vraag mij echt af wie dat dit uitgevonden heeft. Monkey spit was eigenlijk nog een betere naam geweest.

Als je zoek op appelsap kom je wel iets meer varianten tegen maar ook daar zijn de combinaties verschrikkelijk. Het enige dat er enigzins drinkbaar uitziet is appelsap met vodka. Drinkbaar maar ook geen topcombinatie.

Bij nader inzien heb ik mij dan maar een pintje genomen, dat smaakt altijd.

Wie toch een geschikt cocktail recept heeft met één van de bovenstaande ingrediënten mag het altijd laten weten. Ken je nog onmogelijke ingrediënten? Laat het ook even weten.

 

Volg mij op Social Media:KristofDrankcocktailZo is dat, met Fanta en met appelsap kan je geen (deftige) cocktails maken. Waarschijnlijk met alle andere dranken wel maar met die twee niet! Ik kan cocktails opnoemen die gemaakt zijn met bruiswater, koffie, energy drinks en zelfs met melk dus toen ik zag dat ik enkel appelsap en Fanta...Alles voor de man met smaak!