Deze gemarineerde champignons voor op de BBQ zijn super eenvoudig te maken en smaken ook super!

Dit maak je best wel een uurtje op voorhand klaar zodat de smaken goed in de champignons kunnen trekken.

Gemarineerde champignons met look

Veel hebben we niet nodig om dit te maken:

  • 1 bakje champignons
  • een flinke scheut olijfolie
  • 2 el sojasaus
  • 3 tenen look
  • peper en zout

Doe de olijfolie en de sojasaus in een mengschaal. Pers de teentjes look erbij en doe er nog goed wat peper en zout bij. Alles goed mengen en de champignons er doorroeren. Zorg dat alle champignons goed vol hangen.

Laat dit een uurtje trekken zodat de smaken goed in de champignons trekken.

Verwarm de BBQ tot 200 graden en zet de champignons ongeveer 20 minuten in de BBQ op indirect vuur.

Afwerken kan je eventueel nog doen met peterselie.

Dit kan je serveren bij je vlees maar evengoed als een aperitiefhapje.

Smakelijk!

gemarineerde champignons

Vergeet zeker niet van ook onze andere BBQ recepten te bekijken!

https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/05/gemarineerde-champignons-look.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i1.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/05/gemarineerde-champignons-look.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodbarbecue,BBQ,champignons,grill,marinadeDeze gemarineerde champignons voor op de BBQ zijn super eenvoudig te maken en smaken ook super! Dit maak je best wel een uurtje op voorhand klaar zodat de smaken goed in de champignons kunnen trekken. Gemarineerde champignons met look Veel hebben we niet nodig om dit te maken: 1...Alles voor de man met smaak!