Ik zet de titel van dit artikel maar in het Engels omdat ik niet direct weet hoe ik het in het Nederlands moet zetten… Kazig-trek-uiteen-lookbrood … Klinkt niet echt he.

In ieder geval, dit moet je maken! Stel je alleen al de geur voor als je dit uit de oven haalt. Veel beter dan dit wordt het niet volgens mij! Het mooie is ook dat je dit voor zowat alle gelegenheden kan maken. In de winter als het koud is of in de zomer als appetizer bij een BBQ. (Nu ik er aan denk, dit moet je ook wel op één of andere manier op de BBQ kunnen maken.)

 

Cheesy pull apart garlic bread

Bekijk het filmpje hieronder en geniet! Zelf al gemaakt? Laat even weten hoe het was!

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/03/cheesy-pull-apart.jpg?fit=600%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/03/cheesy-pull-apart.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodIk zet de titel van dit artikel maar in het Engels omdat ik niet direct weet hoe ik het in het Nederlands moet zetten... Kazig-trek-uiteen-lookbrood ... Klinkt niet echt he. In ieder geval, dit moet je maken! Stel je alleen al de geur voor als je dit uit de oven haalt....Alles voor de man met smaak!