Meteen naar de inhoud
Home » Straffe Streekbieren – tip voor bierliefhebbers

Straffe Streekbieren – tip voor bierliefhebbers

U wil graag op de hoogte blijven van nieuwe, lekkere of speciale biertjes? Dan ben je op deze blog aan het juiste adres! Wij schrijven namelijk graag over bieren die we geproefd hebben. Alleen.. we zijn maar met twee bloggers en er zijn zoveel bieren dat het voor ons onmogelijk is om over alles een artikel te schrijven. Gelukkig bestaan er op internet veel goede alternatieven en één van die alternatieven stel ik graag aan jullie voor.

Op Facebook ben ik een tijd geleden een bijzonder goede groep tegengekomen waar je dagelijks iets kan bijleren. Hieronder geef ik jullie wat meer informatie.

straffe-streekbieren

Straffe Streekbieren op Facebook

De Facebook groep Straffe Streekbieren telt momenteel al meer dan 2000 leden en is volledig gericht op Belgische bieren en af en toe passeert er ook al eens een buitenlands biertje. Het interessante aan deze groep is dat de leden ook echt actief deelnemen aan de discussies. (De ene al wat meer dan de andere natuurlijk.)

Dikwijls worden er foto’s gepost van de bieren die men op dat moment aan het drinken is en de rest van de leden kan dan ongezouten zijn mening geven over dat bepaalde bier.

Uiteraard valt er over smaak niet te twisten maar als je bij een bepaald bier enkel negatieve commentaren ziet staan dan moet er toch al een belletje gaan rinkelen dat dit allicht geen topper zal zijn. Andersom is natuurlijk ook waar, als iedereen een bier ophemelt dan moet je bij je volgende winkelbezoek dit bier misschien toch maar eens meebrengen!

Interesse om lid te worden? Dat kan via deze url https://www.facebook.com/groups/straffestreekbieren/.

Lees je graag onze artikels over bier? Dan kan door te zoeken op het trefwoord BIER.

Ken je zelf nog andere bier groepen die de moeite zijn? Zet ze even in de comments zodat we ze ook kunnen bezoeken.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: