chocolade
By Simon A. Eugster 

Een makkelijke tip om mee te scoren:

  • Een watermeloen in twee snijden (een goed keukenmes doet wonderen).
  • Helft plat op een schaal
  • Verschillende soorten fruit op een lang satéstokje en in de schil van de watermeloen duwen. Als je het goed deed, heb je nu een soort egel.

* * Dit is de basisversie. Voordelen : zeer gezond. Visueel leuk. Niet te zwaar na een feestelijke maaltijd. Te maken in functie van het fruit dat op dat moment rijp is. * *

Voor onze sixpacksversie voegen we nog een kleine food hack toe: met Chocolade op de spies.

Ofwel ga je chocolade smelten, het fruit er in dompelen en dat op die spies. Een beetje teveel geklieder naar mijn zin. En ook wel: been there done that.

Daarom deze hack:

  • Neem gewoon een vierkant stuk chocolade (de pure van de Everyday collection van Colruyt is overigens een echte meevaller gebleken). Zo van die vierkante stukken, geen lange repen dus…
  • Neem een metalen stokje en houd dat in het gasvuur tot het lekker warm wordt. Gewoon tegen de chocolade houden, en je maakt er zo in het midden een gaatje in.
  • Vervolgens “geboord” chocolaatje op de spies en klaar.

Niet schrikken indien de dames enthousiast worden van dit dessert !

Volg mij op Social Media:RafDrankEen makkelijke tip om mee te scoren: Een watermeloen in twee snijden (een goed keukenmes doet wonderen). Helft plat op een schaal Verschillende soorten fruit op een lang satéstokje en in de schil van de watermeloen duwen. Als je het goed deed, heb je nu een soort egel. * * Dit is de...Alles voor de man met smaak!