Meteen naar de inhoud
Home » Kamperen in iemands tuin of geld verdienen met je eigen tuin

Kamperen in iemands tuin of geld verdienen met je eigen tuin

Hou jij ook van kamperen maar niet van mega drukke campings? Heb je een grote tuin en wil je een centje bijverdienen door kampeerders te ontvangen? Indien het antwoord op één van deze vragen “ja” is moet je zeker even verder lezen! Ik geef jullie hieronder wat meer info over Campspace en hoe jij er ook je voordeel mee kan doen.

Wat is Campspace en hoe werkt het?

Campspace is een online platform dat mensen verbindt die op zoek zijn naar unieke kampeerervaringen met verhuurders die hun eigen tuin of land aanbieden voor kampeerders. Kortom, Campspace brengt kampeerders en hosts samen om unieke kampeerervaringen te creëren en te delen.

Hieronder vindt u een stapsgewijze uitleg over hoe Campspace werkt:

  1. Kampeerders kunnen op de website van Campspace zoeken naar beschikbare kampeerplekken op basis van locatie, data en voorkeuren.
  2. Kampeerders kunnen vervolgens de gewenste kampeerplek boeken via het platform. De betaling wordt beheerd door Campspace en de host ontvangt de betaling nadat de kampeerervaring is voltooid.
  3. Kampeerders kunnen genieten van hun unieke kampeerervaring en de natuurlijke omgeving verkennen.

De uitleg hierboven is natuurlijk heel droog. Ik denk dat je vooral in het achterhoofd moet houden dat de kampeerplek dus niet op een traditionele camping is maar op een prive stuk land. Dat kan een tuin zijn, een weide of evengoed een stuk bos dat iemand heeft liggen.

Meer info hier op de website van Campspace

Hoe kan je zelf je tuin verhuren?

Nu wordt het interessant voor mensen die zelf een grote tuin of een stuk grond hebben liggen!

Wil je graag een centje bijverdienen? Vind je het niet erg om kampeerders in hun tent of mobilhome te ontvangen? Dan moet je jezelf registreren als host!

Voor hosts werkt Campspace als volgt:

  1. Registreer als een host: Hosts kunnen zich registreren op de website van Campspace en hun land of eigendommen aanbieden als kampeerplekken.
  2. Beschrijf uw kampeerplek: Hosts kunnen beschrijvingen, foto’s en prijzen van hun kampeerplekken op de website plaatsen om kampeerders aan te trekken.
  3. Bevestig boekingen: Wanneer kampeerders een kampeerplek boeken, ontvangt de host een melding en heeft hij de mogelijkheid om de boeking te bevestigen of te weigeren.
  4. Ontvang betalingen: Wanneer de kampeerervaring is voltooid, ontvangt de host de betaling van Campspace minus een commissie voor het platform.

Afhankelijk van de grootte van je tuin kan je dus één of meerdere kampeerders tegelijk ontvangen en daar een mooie cent mee bijverdienen. Jij beslist uiteindelijk nog altijd wie er wel of niet bij jou mag komen kamperen. Als de ‘klik’ er niet is dan weiger je gewoon.

Uiteraard nemen de mensen van het platform ook een comissie op de verhuurprijs maar dat vind ik niet meer dan normaal. Zij zorgen er uiteindelijk voor dat jij ‘klanten’ krijgt.

Wil je jezelf registreren als host? Dat kan hier op de registratie pagina.

Waarom kamperen in de natuur?

Als je graag kampeert dan weet je uiteraard al waarom dit zo aangenaam is. Ik heb echter nog een filmpje gevonden waarin ze de ‘Voordelen van kamperen in de natuur’ nog eens opsommen. Ik ben niet zeker of het er overal zo aan toe gaat maar ik wou het toch even delen.

(Ben je nog altijd niet overtuigd van kamperen en hou je meer van citytrips? Check dan dit artikel even!)

Review Campspace

Ik ben alvast volledig gewonnen voor het idee van Campspace maar heb zelf nog niks geboekt en heb ook geen grote tuin om te verhuren. Een persoonlijke review kan ik voorlopig dus nog niet geven.

Op Google staan er echter meer dan 250 reviews en krijgt het systeem een score van 4,8 wat volgens mij toch echt wel prima is.

In ieder geval, laat in de commentaren onder dit artikel zeker even weten wat jullie van het idee vinden en of je zelf al gebruik hebt gemaakt van deze site.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!