Bier is een top product! Het verkoelt je als het warm is, het smaakt bij het eten of gewoon tussendoor en als je er genoeg van drinkt word je er ook nog dronken van.

Er zijn natuurlijk altijd mensen die denken dat ze het warm water moeten uitvinden (of bier in dit geval) en dan krijg je de meest belachelijke zaken als resultaat.

Belachelijke producten met bier

Hieronder een paar van de meest belachelijke bierproducten die ik op het internet tegenkwam.

Bier pasta

Een boterhammetje met choco gaat er ’s morgens vlotjes in maar een boterhammetje met bierpasta? Neen dank u!

bier-smeerpasta

Bier shampoo

Vergeet Head&Shoulders, dit is wat uw haar nodig heeft mannen! Althans dat is wat de mensen van Park Avenue ons willen laten geloven.

“A party for your hair!” is de mannen hun slogan. Of dat effectief zo is weet ik niet want ik ben het in de winkel nog niet tegengekomen.

biershampoo

Poeder-bier

Komaan zeg, wat een horror! Doe het poeder in een glas, doe er wat water bij en je hebt een biertje!

De enige reden dat ik hierover schrijf is om jullie te waarschuwen! Zorg dat niemand je dit ooit durft voorschotelen.

 

bier-poeder

Belachelijke reclame voor bier

Dit bier drink ik dus nooit meer! Ik heb zo’n vermoeden dat deze reclame enkel een bepaald publiek aanspreekt.

WTF?

Net als je denkt dat je alles gezien hebt kom je dit tegen:

“Hollands bierpakket met persoonlijk etiket”

Wie wil dat nu drinken? Je kan het pakket bestellen via Yoursurprise.be maar denk er aan… Enkel kopen voor mensen die je niet langer als vriend wil hebben!

hollands-bierpakket

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/bier-poeder.jpg?fit=529%2C328&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/bier-poeder.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsbier,gadgetsBier is een top product! Het verkoelt je als het warm is, het smaakt bij het eten of gewoon tussendoor en als je er genoeg van drinkt word je er ook nog dronken van. Er zijn natuurlijk altijd mensen die denken dat ze het warm water moeten uitvinden (of bier...Alles voor de man met smaak!