Ja mannen, de tweede zondag van mei is het weer moederdag dus vergeet zeker niet van een cadeau voor moeder te kopen. 14 mei is pas binnen een maand maar we zeggen het liever ruim op voorhand zodat jullie nog tijd genoeg hebben om iets te kopen.

Een bloemetje doet het altijd goed maar echt origineel kan je dat niet noemen. Gelukkig hebben wij voor jullie al eens rondgekeken en hebben we een paar leuke spullen bij elkaar gezocht voor jullie.

De meeste webshops doen iets in het teken van Moederdag dus wie eens rondkijkt gaat zeker iets leuk vinden. Wij hebben ons licht opgestoken bij Radbag en ook daar hebben ze een speciale Moederdag thema, bekijk het op hun speciale pagina voor een cadeau voor moeder.

Een origineel cadeau voor moeder

Als je even rondkijkt op de site zal je zien dat men gadgets heeft in alle geuren en kleuren maar wij hebben er een paar uitgekozen die passen bij het thema van onze blog: eten en drinken.

Personaliseerbare lepels

Wie roert er bij jullie thuis in de potten? Is dat mama? Ideaal, dan doe je haar vast een plezier met deze personaliseerbare lepels.

lepels

De lepels komen in een mooi houten bakje en je kan de naam op het bakje laten aanpassen. Ofwel zet je daar dus de naam van je moeder, ofwel je eigen naam.

Ijsbollen

Zeker niet nieuw maar nog altijd een tof cadeau! Met deze vormpjes kan je stukjes fruit of bv. muntblaadjes toevoegen aan de ijsballen. Op de foto hieronder worden ze gebruikt om water of limonade lekker fris te houden maar uiteraard kan je ze ook gebruiken bij een heerlijke Gin – Tonic.

ijsbalen

Je eigen indoor moestuintje

Wie graag kookt weet dat verse kruiden veel beter zijn dan de gedroogde variaties uit een potje. In de supermarkt kan je deze verse kruiden kopen maar dan kosten ze wel wat. Met deze moestuin kan je je kruiden eenvoudig onderhouden zodat je altijd vers materiaal in huis hebt. Is je moeder niet echt het tuin-type? Geen probleem, deze kruiden hebben enkel wat waer nodig!

cadeau voor moeder

 

Heb je zelf nog leuke tips voor een origineel cadeau voor moeder? Laat het weten in de commentaren!

 

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/04/ijsbalen.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/04/ijsbalen-150x150.jpgKristofGadgetsMoederdagJa mannen, de tweede zondag van mei is het weer moederdag dus vergeet zeker niet van een cadeau voor moeder te kopen. 14 mei is pas binnen een maand maar we zeggen het liever ruim op voorhand zodat jullie nog tijd genoeg hebben om iets te kopen. Een bloemetje doet...Alles voor de man met smaak!