champagne-capsules-verzamelenZelf ben ik niet zo’n verzamelaar maar toch denk ik er aan om mijn champagne capsules vanaf nu bij te houden. Ik zou het dan vooral doen om zo’n kader vol te hebben die ik dan tegen de muur kan hangen. Het is eens iets anders dan een foto of schilderij…

Als je gewoon al je eigen capsules niet meer weg gooit en eens rondkijkt hier en daar kom je al een heel eind volgens mij.

Ik ga me dus voorlopig niet inschrijven in een club maar daar denken heel wat mensen anders over!

Klik op de link hieronder om direct kaders te bestellen.

 

Champagnecapsules verzamelen

In Belgie en Nederland is het verzamelen van champagnecapsules al een paar jaar echt hot. Ik had er geen flauw idee van maar in Belgie alleen heb je vijftig (!) clubs die zich bezighouden met het verzamelen van deze capsules.

Deze clubs houden regelmatig ruilbeurzen, doen trips naar de Champagnestreek, enz.

Mensen die het iets serieuzer willen aanpakken kunnen dus misschien daar eens gaan kijken.

Is zo’n capsule ook iets waard? De gewone standaard capsule allicht niet maar ik heb ergens gelezen dat er al een speciale capsule verkocht is voor 3000 euro.

Zelf champagne capsules verzamelen?

Ondanks het feit dat zoveel clubs zouden zijn kom ik steeds dezelfde tegen, ik neem aan dat dit dan ook de grootste zullen zijn:

Belgie: www.chamcap.be

Nederland: www.champagnecapsules.nl

U kan natuurlijk ook beginnen met uw capsules bij te houden en ze te bewaren in een verzamelkader. Deze kaders bestaan in verschillende maten en je vindt ze vanaf 39,90 euro online:

kader-champagne-capsules-zwart kader-champagne-capsules-wit-2 champagne capsules verzamelen

 

Ondertussen is zit mijn kader vol champagne capsules en dat ziet er zo uit:

champagne capsules

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/kader-champagne-capsules-zwart-2.jpg?fit=450%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/kader-champagne-capsules-zwart-2.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetscapsules,champagneZelf ben ik niet zo'n verzamelaar maar toch denk ik er aan om mijn champagne capsules vanaf nu bij te houden. Ik zou het dan vooral doen om zo'n kader vol te hebben die ik dan tegen de muur kan hangen. Het is eens iets anders dan een foto...Alles voor de man met smaak!