Barbecue is vaak heerlijk. Zwemmen is zalig ontspannend. Maar de combinatie: met de zwembroek aan de barbecue is meer dan marginaal. Meer? Inderdaad: het is ook nog levensgevaarlijk.

Daarom onze nieuwste barbecuetip:

Niet met de zwembroek aan de barbecue.

zwembroekDe barbecue geeft meer hitte dan je zou verwachten. Kom je tegen het verschrikkelijk warme toestel is het helemaal dramatisch, maar zelfs de stralingswarmte kan genoeg zijn om je nylon te laten smelten zodat het gewoon in je vel gaat plakken. Vreselijke brandwonden.

Dus zelfs als het warm is, wees verstandig en doe aan je barbecue iets anders aan dan een zwembroekje. Zonder ook maar de minste ambitie om de nieuwe Jani Kazzaltzis te zijn: het ziet er ook niet uit.

 

Eerder verschenen in deze reeks:

Tip 1: Vlees koel laten staan

Tip 2: Brochettes maken

Tip 3: Safety first

Tip 4: Gebruik een tang

Tip 5: Leer vuur maken

Tip 6: Reinig met citroen

Tip 7: Geen alcohol rechtstreeks op het vuur

Volg mij op Social Media:RafDrankBarbecue is vaak heerlijk. Zwemmen is zalig ontspannend. Maar de combinatie: met de zwembroek aan de barbecue is meer dan marginaal. Meer? Inderdaad: het is ook nog levensgevaarlijk. Daarom onze nieuwste barbecuetip: Niet met de zwembroek aan de barbecue. De barbecue geeft meer hitte dan je zou verwachten. Kom je tegen het verschrikkelijk warme...Alles voor de man met smaak!