Meteen naar de inhoud
Home » Hoe je je woning ook aantrekkelijk voor dames maakt

Hoe je je woning ook aantrekkelijk voor dames maakt

Ben jij van plan om dames over de vloer te hebben? Zorg dan dat ze niet afknappen op jouw verblijf. De meeste vrouwen praten over alles, dus ook over hoe ‘vuil zijn appartement is’ of ‘hoe weinig meubilair hij eigenlijk heeft’. En misschien heb jij gewoon niet zoveel nood aan al die stoelen of kasten. Als je wilt dat de dame in kwestie zich op haar gemak voelt bij jou kan je kleine veranderingen brengen die haar geruststellen en doen beseffen dat jij rekening houdt met anderen. Dat wilt niet zeggen dat je je muren roze moet verven en altijd verse bloemen moet hebben staan. Je moet jouw omgeving niet aanpassen aan een ander, maar je kan het wel een rustgevendere en fijnere ruimte maken voor iedereen die er passeert. 

Comfort

First things first, uiteraard wil je een propere woonst hebben. Dat is een gegeven. Mensen hechten sowieso veel waarde aan hygiëne, en vrouwen dubbel zoveel. Maar ook dingen die jij waarschijnlijk zelf niet zo vuil vindt, kunnen een afknapper zijn. Denk aan haar in je lavabo van toen je je baard hebt geschoren of een niet zo propere toilet met de bril omhoog 😉 Denk ook aan andere ruimtes waar een vrouw terecht kan komen. Als ze blijft slapen en ‘s ochtends een douche neemt, dan wil je niet dat ze een vieze geur uit het putje opmerkt waar jij al weken van denkt dat je dat eens moet opkuisen. Kuis dus je putje.  

Daarnaast zet je naast je toilet best een klein vuilbakje. Wanneer een vrouw ongesteld is wilt ze niet buiten komen en je moeten vragen waar de vuilbak is met een vuil maandverband of tampon in de hand. Zet de optie daar voor de zekerheid. Zelfs als ze het niet moet gebruiken gaat ze het opmerken en beseffen waarom dat daar staat, wat punten scoort.  

Nog een tip: zorg dat je fris water kan aanbieden. Beter nog is koffie, thee of andere drank, maar vers water is altijd en overal een must in huis. 

Privacy

Vrouwen hechten heel veel waarde aan hun privacy. Jij zit er misschien niet mee in dat je overburen je uit de douche kunnen zien komen richting slaapkamer, maar zij wel. Los dat smaakvol op met shutters. Zo heb je controle over wat je wel en niet aan de buitenwereld ontbloot. Niet alleen bieden ze privacy, ze zien er stijlvol uit wat de dame in jouw huis wel zal appreciëren. Zijn shutters niet je ding, kies dan voor iets simpel en effectief zoals kant-en-klaar gordijnen. Opgelost en zo is je woonst helemaal klaar!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: