Meteen naar de inhoud
Home » Dagelijkse kost 2 door Jeroen Meus

Dagelijkse kost 2 door Jeroen Meus

Meus 2

Meus 2: het vervolg

Nadat het eerste kookboek ongekende verkoopscijfers haalde, besliste de uitgeverij al snel dat er een vervolg zou komen. Is het de moeite om het tweede boek uit de reeks aan te schaffen?

Inhoud

De recepten gaan iets verder dan de tomatensoep met balletjes. Een guacamole, pancetta en linguini met kippenlevertjes. De TV-kok gaat het soms echt wel wat verder zoeken. Hij vergeet echter zijn basis niet. Getuige de Kip met appelmoes, Smoutebollen, broodpudding en Gentse Waterzooi.

Het is voor de succesauteur een wankele evenwichtsoefening tussen “Ons Kookboek” en vernieuwend, hip en leuk blijven. De marketingmachine blijft echter goed draaien en Meus heeft ook met dit tweede kookboek de wind fors in de zeilen.

Lay-out

De vormgeving van Dagelijkse kost is vrij retro. Geen zware bewerkingen en kunstige fotografie. Een retro sfeertje, zeker ook door het servies dat hij gebruikt. Voordeel is natuurlijk dat je eigen resultaat wel degelijk gelijkt op datgene wat er in het boek staat. Met een fancy glossy kooktijdschrift is het soms raden naar hoe ze bepaalde kleuren toch hebben kunnen maken.

Conclusie

In dit boek komt de hobbykok die zijn gasten graag verrast aan bod. Leuke recepten waarvoor je niet de hele avond voor in de keuken moet doorbrengen. Geen spectaculaire zaken, maar duidelijke, makkelijk te maken gerechten.

Kookboek dat je met een gerust hart kan kopen. Hier zal je wel een aantal gerechtjes uit klaarmaken en plezier aan beleven.

Technische Fiche

Auteur: Jeroen Meus

Uitgeverij: Van Halewyck

Fotografie: Verne

Extra info: www.jeroenmeus.be

 

Alle boeken van Jeroen Meus kan je perfect online bestellen.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: