Meteen naar de inhoud
Home » Een hele dag genieten op het water? Dat kan jij ook!

Een hele dag genieten op het water? Dat kan jij ook!

Met het gezin of met vrienden een hele dag op het water vertoeven en rustig chillen of misschien zelfs een klein feestje bouwen, dat wil iedereen toch eens doen. En het goede nieuws is dat iedereen het kan doen en dat je er niet altijd een fortuin voor nodig hebt.

In Ibiza of in Saint Tropez lekker luieren op een luxe jacht is natuurlijk een ultieme droom van velen, ook van mij, maar dat is met mijn budget niet haalbaar. Ik vermoed dat de meeste mensen in dezelfde situatie zullen zitten. Niet getreurd, ik schreef hierboven al dat je ook zonder pakken geld een leuke dag op het water kan doorbrengen. Je moet het wel iets dichter bij huis doen en van dat luxe jacht maken we een ‘gewoon leuk bootje’.

Lees even verder hieronder!

Een boot huren in Belgisch Limburg

Onlangs was ik een beetje aan het Googelen over het onderwerp en ik kwam op een site waar je boten kan huren en waar de dagprijzen eigenlijk heel goed meevallen. Typ maar even in ‘Boot huren Limburg‘ en je vind het direct.

Limburg is een prachtige streek en vanop het water moet het helemaal top zijn. Je kan bijvoorbeeld vanuit Roermand helemaal tot aan Maastricht varen!

Als we gaan kijken naar de boten zie ik bij verschillende modellen staan dat je ze kan huren zonder vaarbewijs. dat is natuurlijk helemaal top. Prijzen beginnen vanaf een kleine 200 euro per dag. Als je dit met een paar vrienden doet kost het je dus bijna niks.

Zonder vaarbewijs heb je natuurlijk iets minder keuze en kan je geen supersnelle boot gaan huren. Dat lijkt me ergens logisch. Wil je dat liever wel dan kan je perfect eens nadenken (goed voornemen?) over een vaarbewijs. Ook hiervoor heb ik al eens rondgekeken en eigenlijk is dat spotgoedkoop! Check deze site even.

De regel in Nederland en België is dat je een boot tot 15 meter, en onder 20 km/h kan huren zonder een vaarbewijs. Als je een vaarbewijs niet ziet zitten kan je voor boten die sneller zijn ook een kapitein huren via de site van Nautal.

Soit, dit artikel heb ik geschreven om jullie te laten weten dat alles mogelijk is, ook een dagje op een boot, maar je moet gewoon op de juiste sites vallen en bereid zijn om een paar toegevingen te doen.

Iets voor jullie? Laat het weten in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: