Meteen naar de inhoud
Home » Een echte man durft ook bloemen kopen!

Een echte man durft ook bloemen kopen!

“Natuurlijk koopt een echte man ook bloemen” hoor ik de meeste al denken en terecht! Toen ik onlangs echter in de stad nog vlug een boeketje had gekocht voor mijn vrouw, we hadden iets te vieren, viel het mij toch op dat een heel deel mannen mij ‘een beetje raar’ aan het bekijken was.

Het is duidelijk dat sommigen nog altijd ideeën over mannelijkheid hebben die voor de meeste mensen al vijftig jaar niet meer van toepassing zijn.

Wel beste mannen die nog wat ouderwets of een beetje te macho zijn, een gouden tip voor jullie: bezorg bloemen aan je vrouw of vriendin en je zal misschien versteld staan!

5 redenen waarom een echte man wél bloemen koopt

  1. Het toont empathie: Mannen die bloemen bezorgen laten zien dat ze begrip hebben voor de gevoelens van anderen. Dit is een teken van sterke emotionele intelligentie, een eigenschap die bijzonder aantrekkelijk is.
  2. Het laat zien dat je om haar geeft: Het bezorgen van bloemen toont aan dat je om iemand geeft. Of het nu gaat om je partner, vrienden of familie, het gebaar is een teken van genegenheid en waardering.
  3. Het kan verrassend mannelijk zijn: Er zijn tal van mannelijke bloemenarrangementen beschikbaar. Denk aan boeketten met robuuste bloemen zoals zonnebloemen, orchideeën of zelfs exotische planten. Dit maakt het bezorgen van bloemen geschikt voor mannen met diverse interesses en stijlen.
  4. Het toont authenticiteit: Echte mannen durven hun emoties te uiten en laten hun dierbaren zien hoeveel ze om hen geven. Bloemen bezorgen is een oprechte manier om dit te doen.
  5. Het is attent en romantisch: Vrouwen waarderen de moeite die een man doet om bloemen te bezorgen. Het is een romantische daad die vaak een diepe indruk achterlaat.
  6. Het brengt positieve energie: Bloemen hebben de kracht om vreugde en positiviteit te verspreiden. Door bloemen te bezorgen, kun je iemands dag opvrolijken en een glimlach op hun gezicht toveren.

Als jullie nu nog niet overtuigd zijn weet ik het ook niet meer hoor heren! Maar iedereen doet uiteraard waar hij zin of in dit geval geen zin in heeft.

Ik lees graag alle macho en ouderwetse argumenten waarom je dit als man toch niet zou doen in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: