Heuglijk nieuws voor bierminnend Vlaanderen. Het beste cafe van de wereld staat (alweer) bij ons! Het gaat om cafe ‘In de Verzekering tegen de Grote Dorst‘ uit het Vlaams-Brabantse Eizeringen.

Goed nieuws, dat wel, want reclame voor ons Belgisch bier is altijd meegenomen maar serieus, wie beslist in godsnaam dat dit het beste cafe van de wereld is?? Het cafe waar het over gaat mag dan wel een exclusieve bierkaart hebben maar het is enkel open op zondagmorgen en laat dat nu net een moment zijn dat serieuze mensen niet op cafe gaan. Trouwens ze hebben ook een online winkel waar je het grootste deel van hun bieren kan bestellen dus daarvoor moet je al niet naar Eizeringen trekken.

Nee, geef mij dan maar mijn vaste stamkroeg die bijna elke dag open is en waar je niet moet drummen om er binnen te geraken. Ik ga wanneer ik wil, kom altijd dezelfde cafe-vrienden tegen en als hij goedgezind is doe ik op mijn gemak een uitleg tegen de cafebaas. Meer moet dat in godsnaam toch niet zijn voor de gewone Vlaming?!

In het artikel van hln.be staan nog een aantal andere adressen van bij ons die ook in de prijzen gevallen zijn:

  • Café Kulminator uit Antwerpen, De Heeren van Liedekercke, Chez Moeder Lambic Fontainas, Brouwerij Cantillon en ’t Brugs Beertje.

Dus wat mij betreft felicitaties voor de winnaar maar ik heb er toch mijn bedenkingen bij. Voor mij is een café een plaats waar je terecht kan als je dorst hebt en niet enkel op zondagmorgen. Ik weet niet wat jullie er van denken maar ik lees graag jullie mening in de commentaren!

Meer info over ‘het beste cafe van de wereld’ vind je op hun website: http://www.dorst.be/ (Die domeinnaam vind ik dan weer wel goed gevonden.)

Ben je op zoek naar andere goede biercafe’s dan moet je zeker ons artikel over De beste cafe’s van Vlaanderen eens lezen.

 

Volg mij op Social Media:KristofDrankbier,caféHeuglijk nieuws voor bierminnend Vlaanderen. Het beste cafe van de wereld staat (alweer) bij ons! Het gaat om cafe 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' uit het Vlaams-Brabantse Eizeringen. Goed nieuws, dat wel, want reclame voor ons Belgisch bier is altijd meegenomen maar serieus, wie beslist in godsnaam dat dit...Alles voor de man met smaak!