Meteen naar de inhoud
Home » 4 redenen om wél een ondershirt te dragen.

4 redenen om wél een ondershirt te dragen.

Heel veel mannen vinden het suf of oubollig om onder hun overhemd een ondershirt te dragen maar ze hebben zo een ding natuurlijk niet voor niks uitgevonden. Mensen die elke dag op kantoor werken en dus dikwijls een overhemd dragen zullen het allicht wel al weten maar ik som graag voor jullie nog eens een paar goede redenen op om zo’n shirt dus wél te dragen.

4 redenen om een ondershirt te dragen

Om te beginnen nog even dit: een mannen ondershirt is dus niet helemaal hetzelfde als een zogeheten ‘marcelletje’. Een ondershirt heeft korte mouwtjes en ook daar is zoals we meteen gaan lezen ook een reden voor. (Ze bestaan ook met lange mouwen maar persoonlijk ga ik liever voor de korte mouwtjes).

Zoals het woord het al zegt draag je zo’n shirt onder je overhemd dus je neemt best ook een slim-fit of een model dat zeker niet te groot is.

Het helpt tegen de koude

Een hemd op kantoor draag je uiteraard niet enkel in de zomer. Ook in de winter moet je vertrekken naar je werk met je mooie hemd aan. Een ondershirt geeft op zo’n moment een extra comfortabel gevoel want het geeft net dat klein beetje extra warmte.

Het helpt ook bij warme temperaturen

Moet je in de zomer dan niks onder je hemd doen? Toch wel! Een ondershirt zorgt er op warme dagen voor dat je geen zweetplekken onder je armen gaat zien. Je hebt vast al eens mensen zien lopen met van die ‘okselvijvers’ in de zomer. Je kan er zeker van zijn dat zij geen ondershirt aanhebben! Dat is trouwens ook de reden waarom er mouwtjes aan moeten zitten. Een ‘marcelletje’ zal in de winter misschien een beetje helpen tegen de koude maar zeker niet tegen zweetplekken.

Je hemd blijft langer fris

Als er minder zweet (of deo) in je hemd kruipt blijft het uiteraard langer fris. Misschien doe jij graag elke dag een nieuw hemd aan maar weet dat de kans groot is dat je het met een ondershirt de dag nadien ook nog eens kan dragen.

Het is netjes

Dat vind ik wel! Als je gaat zitten en je hemd staat zo wat open vind ik het toch net iets properder om iemand zijn shirt te zien in plaats van een bos beharing of zo.

 

Akkoord? Niet akkoord? Laat het gewoon even weten in de commentaren onder dit artikel.

Waarom je als man sowieso altijd een wit shirt in je kast moet hebben liggen beschreef ik trouwens al eerder.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!