Meteen naar de inhoud
Home » Waarom je een wit t-shirt in je kast moet hebben

Waarom je een wit t-shirt in je kast moet hebben

Een wit t-shirt lijkt zo basic dat je er eigenlijk nooit bij stilstaat maar het is wel degelijk een must-have in elke mannen kleerkast. Waarom? Dat leg ik je hieronder graag uit. Lees zeker eerst verder maar als je er één gaat kopen, kijk dan goed na of het er één met een v-hals of met een ronde hals is. Je doet ermee wat je wil maar persoonlijk zou ik gaan voor een ronde hals omdat je daarmee gewoon meer mogelijkheden hebt.

Nog niet overtuigd van het belang van het witte t-shirt? Hieronder geef ik je drie goede redenen!

Een échte classic!

Hoelang een witte t-shirt al bestaat weet ik niet juist maar wanneer het echt cool geworden is weet ik wel. In de jaren 50 was er namelijk één man hiervoor verantwoordelijk: James Dean!

Denk maar eens na… Ik ben er zeker van dat het eerste beeld dat in je opkomt van James Dean er eentje is met t-shirt en jeans. Heb ik gelijk of niet?

Onder andere onder zijn invloed volgde er dan een hele generatie rockers die met vetkuif, zwarte lederen jas en wit t-shirt rondliepen.

Reden genoeg om dit kledingstuk uit te roepen tot een échte classic!

Super veelzijdig!

Er zijn maar weinig zaken die je zo goed kan combineren als een witte t-shirt! Noem het op en het werkt. Je kan het dragen op een jeans, een mooie gekleurde short, een chino enz.

Daar stopt het niet, ook onder een blazer in plaats van een hemd misstaat dit shirt niet. Kortom, ik kan niet direct iets opnoemen waarbij je geen wit t-shirt kan dragen.

Ook als het koud is!

Dit is allicht één van de redenen waarom ze het ooit uitgevonden hebben. Je kan een wit t-shirt ook perfect dragen onder je kleding. Als het buiten wat kouder is draag je het perfect onder een hemd of onder een mooie trui. Zelfs ‘s nachts kan je het aandoen als je geen fan van pyjama’s bent.

 

Je ziet het, je hebt nu geen enkele reden meer om niet direct een paar mooie t-shirts te gaan kopen! Waar? Dat kan overal maar waarom niet online bestellen? Lekker eenvoudig en snel. Kijk bijvoorbeeld eens bij Suitable Herenmode, veel keuze en goede merken. Ik zie dat er zelfs een paar modellen in bamboe bijzitten. (Waarom bamboe goed is lees je in mijn vorig artikel.)

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: