BBQ liefhebbers weten natuurlijk wat een Big Green Egg is: Het is de Rolls Royce onder de BBQ’s zeg maar.

R@f heeft eerder al eens een artikel geschreven over de BGE dus dat moet je zeker eens lezen als je het nog niet gedaan hebt.

Het komt eigenlijk op het volgende neer: Het is top, het is duur en je kan er heel veel mee!

Als je de trotse bezitter van zo’n top barbecue bent wil je allicht het maximum er uit halen en dat moet de producent ook gedacht hebben want sinds enkele jaren organizeren ze heuse Big Green Egg dagen. ‘Member days’ heette het tot vorig jaar en dit jaar heet het event Big Green Egg’s Flavour Fair. Het event is tot nu toe enkel in Nederland georganiseerd maar nu in 2016 gaat er op 29 mei ook een editie door in Belgie.

Voor meer info met je zeker eens gaan kijken op  http://www.flavourfair.be/

Hieronder enkele foto’s van de editie van vorig jaar in Nederland.

_E0K5256 (Large) _E0K5230 (Large) _DSF8698 (Large)_E0K5025 (Large)

Wie graag één en ander bijleert over BBQ technieken of wie graag proeft van top recepten van op de grill mag deze dag dus zeker niet missen!

Als je overweegt van zelf een Big Green Egg te kopen dan moet je zeker even checken bij BBQcenter.be. Op hun website hebben ze de verschillende modellen aan een goede prijs en je BBQ wordt gewoon thuis geleverd.


BBQcenter_algemeneshopbanner_728x90

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/04/E0K5025-Large.jpg?fit=600%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/04/E0K5025-Large.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodBBQ,Big Green Egg,green eggBBQ liefhebbers weten natuurlijk wat een Big Green Egg is: Het is de Rolls Royce onder de BBQ's zeg maar. R@f heeft eerder al eens een artikel geschreven over de BGE dus dat moet je zeker eens lezen als je het nog niet gedaan hebt. Het komt eigenlijk op het volgende...Alles voor de man met smaak!