Dit recept is heel geschikt om te maken als je snel een BBQ recept voor heel het gezin wil maken. Het is een variant op de Amerikaanse Creamy Chicken recepten.

bbq-kip-met-romige-pasta

BBQ kip met romige pasta – recept

Ingrediënten voor de kip:

1 kipfilet per persoon
2 teentjes look
gedroogde basilicum
peper
sap van een halve limoen
olijfolie

Ingrediënten voor de pasta:

genoeg pasta voor het aantal personen aan tafel
2 teentjes look
2 el oregano
1 flesje room
peper
1 ui
boter

Bereidingswijze:

Maak een mengsel van gesnipperde look, olijfolie, limoensap, peper en de gedroogde basilicum. Doe de kip in een diepvrieszakje en giet de marinade erover. Laat dit een uurtje of twee trekken in de koelkast.

Zorg dat de BBQ goed heet is en terwijl de kippen aan het bakken zijn kook je de pasta gaar.

Voor de pasta saus snipper je de look en de ui en die laat je even aanbakken in wat bakboter. Doe de spekjes erbij en breng op smaak met peper en oregano. Giet de room in de pan en roer alles goed onder elkaar. Dit moet nog een paar minuten doorkoken.

Meng de pasta met de romige saus en dien op in een diep bord. Snij de kip in schijfjes en leg deze boven op de pasta.

Smakelijk!

Bekijk ook onze andere BBQ-recepten eens.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/06/bbq-kip-met-romige-pasta.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/06/bbq-kip-met-romige-pasta.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodbarbecue,BBQ,kip,ReceptDit recept is heel geschikt om te maken als je snel een BBQ recept voor heel het gezin wil maken. Het is een variant op de Amerikaanse Creamy Chicken recepten. BBQ kip met romige pasta - recept Ingrediënten voor de kip: 1 kipfilet per persoon 2 teentjes look gedroogde basilicum peper sap van een halve limoen olijfolie Ingrediënten...Alles voor de man met smaak!