Wie graag champagne drinkt heeft vast al veel verschillende champagne capsules gezien. Meestal belanden deze capsules gewoon in de vuilbak maar waarom zou je ze niet bijhouden en verzamelen? Verzamelen kan je doen in een doos of in een boek maar je hebt tegenwoordig ook echt mooie kaders en laatst kwam ik zelfs een dienblad met champagnecapsules tegen.

dienblad-champagne-capsules

De dienbladen die ik gezien heb zijn verkrijgbaar in zwart en wit en zijn perfect omfeest mee op te fleuren. De witte kan je perfect gebruiken in de tuin met een paar glaasjes cava er op en de zwarte.. Tja, die eigenlijk ook. Ze zijn alle twee mooi en origineel.

In de dienbladen is er plaats voor 81 champagne capsules. Beide dienbladen zijn verkrijgbaar bij Bol.com. De capsules moet je natuurlijk zelf nog verzamelen maar dat gaat heel vlug. 81 capsules lijkt misschien veel maar vanaf je begint te verzamelen zul je gauw je dienblad vol hebben. Je kent zeker wel mensen die je kunnen helpen met het verzamelen.

Als je een weekendje naar de Champagnestreek moest gaan dan kan je bij de lokale champagne boeren echt goede zaken doen qua capsules! Zij maken er dikwijls een zaak van om elk jaar nieuwe capsules te maken en ook voor de verschillende soorten maken ze dikwijls andere capsules.

dienblad met champagnecapsules

Op bol.com hebben ze trouwens niet enkel deze dienbladen maar ook prachtige verzamelkaders voor capsules, golfballen, miniatuur autootjes enz. Elke verzamelaar komt hier aan zijn trekken!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/06/champagnecapsules-dienblad.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/06/champagnecapsules-dienblad.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankcapsules,champagne,gegraveerde glazenWie graag champagne drinkt heeft vast al veel verschillende champagne capsules gezien. Meestal belanden deze capsules gewoon in de vuilbak maar waarom zou je ze niet bijhouden en verzamelen? Verzamelen kan je doen in een doos of in een boek maar je hebt tegenwoordig ook echt mooie kaders en...Alles voor de man met smaak!