Meteen naar de inhoud
Home » De beste discotheken op Ibiza!

De beste discotheken op Ibiza!

Als er nu één ding is waarvoor Ibiza bekend staat bij het grote publiek dan zijn het de vele discotheken. Wie er al geweest is weet natuurlijk dat er veel meer te beleven is op het eiland maar in dit artikel gaan we het enkel hebben over de beste discotheken op Ibiza.

Ben je geen discotheek-ganger en wil je liever een andere kant van Ibiza ontdekken? Lees dan even dit artikel over Ibiza voor mensen die rust en natuur zoeken.

Allright, discotheken dus! Ik heb onderaan een overzicht van de allerbeste en bekende plaatsen gezet maar er zijn er uiteraard nog veel meer. Laat in de commentaren maar weten dewelke ik gemist heb.

Voor de fun heb ik hieronder ook nog een poll geplaatst waar je kan stemmen voor jouw favoriet.

Stem zelf voor de beste discotheken op Ibiza!

Hieronder heb ik ze allemaal nog eens opgelijst zodat jullie kunnen stemmen voor jullie favoriet!

Staat jouw plekje er niet tussen? Geen probleem, je kan het gewoon toevoegen.

Wat is de beste discotheek van Ibiza?
  • Voeg zelf een antwoord toe

De beste discotheken op Ibiza

Ik heb een willekeurige volgorde genomen. Het is dus niet zo dat mijn favoriet bovenaan staat. Ik heb ook telkens de website van de betreffende club erbij gezet en voor de feestneuzen heb ik ook nog deze link:

https://www.ibiza-spotlight.com/night/events

Onmisbaar voor wie op voorhand een planning wil maken!

Pacha – Ibiza stad

Eén van de oudste en meest bekende discotheken! Pacha draait al mee sinds de jaren ’70 en is na al die jaren nog steeds een echte hotspot.

Misschien ken je ze wel van het logo met de twee rode kersen? Muziek in Pacha is een combinatie van moderne dansmuziek, flower power en alles daartussen.

Het merk Pacha is trouwens een kapstok voor een hele resem van zaken. Er zijn kledingwinkeltjes, discotheken in andere landen, enz.

Maak het voor jou niet uit welke bekende DJ er achter de draaitafels staat maar wil je toch een typisch authentieke Ibiza nacht beleven? Kies dan gerust voor deze club!

https://pacha.com/

Ushuaïa – Playa d’en Bossa

beste discotheken van ibiza

Zeer bekende en relatief nieuwe discotheek in Playa d’en Bossa. De Ushuaïa toren zie je ’s avonds al van ver staan vanwege de prachtige verlichting.

Dit is eigenlijk een hotel waar je op het binnenplein een club hebt.

Hier komen de echte grote en bekende namen spelen! Denk aan David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, enz.

https://www.theushuaiaexperience.com/

Es Paradis – Sant Antoni

Eén van de bekendste discotheken op het Ibiza: Es Paradis! Dit vind ik één van de mooiere clubs. Check dit filmpje even en denk dan dat je daar staat met bonkende beats!

In het weekend heb je hier mega-populaire water party’s maar die heb ik helaas nog niet meegemaakt.

Door de week kan je uiteraard ook naar ‘gewone’ feesten komen zonder nat te worden.

https://www.esparadis.com/

Benimussa Park – Sant Antoni

benimussa park

Dit is een beetje een buitenbeentje in de lijst. Dit is niet zozeer een club maar eerder een groot openluchtpark. Ik heb me laten vertellen dat dit vroeger een dierentuin was en dat het nu gebruikt wordt om openlucht feesten te geven.

Ik ben hier ooit een keer geweest op de closing party van Cocoon met Sven Väth zalig feestje dus daarom dat deze ook thuishoort in het rijtje van beste discotheken van Ibiza.

https://benimussapark.com/

Amnesia – San Rafael

Ook weeral een iconische club! Deze bestaat ook al sinds de jaren ’70 en draait nog altijd mee. Qua muziek heb je hier ook een beetje vanalles, afhankelijk van welke concept-party je bezoekt maar je kan hier toch vooral zwaar uit de bol gaan op lekkere techno beats! Dit is een grote en zeer drukke club dus hier heb je mega-feesten!

https://www.amnesia.es/

Hï Ibiza – Playa d’en Bossa

Deze discotheek ligt vlakbij Ushuaïa en is blijkbaar eigendom van dezelfde eigenaars. Dit is ook weer een relatief nieuwe club want open sinds 2017.

Vroeger had je hier de bekende Space discotheek maar toen die gesloten werd hebben ze het omgebouwd tot Hï.

Lekkere techno beats, trance, house en zelfs disco hier!

PS: Ushuaïa is natuurlijk ook een hotel en daarom sluiten de feesten daar om middernacht. Veel clubbers willen dan nog niet gaan slapen en gaan dan naar deze Hï om verder te feesten.

https://www.hiibiza.com/

Eden – Sant Antoni

Recht tegenover Es Paradis vind je Eden club. Deze discotheek is ook alweer echt groot en populair! Hier heb je in de zaal plaats voor maar liefst 5000 feestgangers!

Bekendste feesten hier zijn Defected en Wonderland.

https://edenibiza.com


Nog anekdotes over clubs? Ben ik er nog een paar vergeten? Laat maar weten in de commentaren hieronder! Ik kijk uit naar jullie feedback!

Uiteraard heb je ook nog tientallen beach-clubs waar je overdag kan genieten van beats en drankjes maar daar moet ik misschien later eens een artikel over schrijven.

Handig voor je vakantie op Ibiza:

Facebook Comments Box

1 reactie op “De beste discotheken op Ibiza!”

  1. Ben naar Es Paradis geweest onlangs. Super coole discotheek maar helaas slechte DJ die avond.
    Ik denk dat je best eerst kijkt welke DJ er komt en daarop je keuze maakt.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!