Stel jezelf even voor: Je loopt ergens in het zuiden van Frankrijk op je eigen wijngaard tussen de druiven. Moet zalig zijn nietwaar? Dat is echter niet wat ik bedoel met ‘je eigen wijn maken’. Ik vrees dat een wijngaard in het zuiden peperduur en dus bijgevolg niet haalbaar is. Ik heb echter bij Yoursurprise.be wel een leuk alternatief gevonden.

Op die site kan je zowat alles personaliseren en  je kan ook wijn met een gepersonaliseerd etiket laten maken. Een zomers tuinfeest met een lekkere rosé van je eigen merk. Heel cool!

Hieronder laat ik een paar voorbeelden zien van wat allemaal mogelijk is via de website. Wist je trouwens dat je bij de meeste champagneboeren ook flessen kan laten bedrukken? Ik heb er al verschillende bezocht, daarvoor moet je maar even kijken bij mijn overzicht van champagneboeren die je kan bezoeken. Onlangs is er een meisje geboren in onze vriendenkring en de ouders hadden rosé champagne met een etiket met haar naam op. Echt heel tof gedaan.

Als je het niet ziet zitten om helemaal tot in Frankrijk te rijden kan je ook op Yoursurprise die flessen champagne laten personaliseren.

Gepersonaliseerde wijn etiketten

Hieronder staan een paar voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. Je kan sowieso wit, rood en rosé wijn kiezen en dan kan je ook nog eens kiezen of je echt een gepersonaliseerd etiket wenst of dat je de wijn in een gepersonaliseerde houten kist wil laten steken. Voor alle twee is iets te zeggen maar een eigen etiket vind ik persoonlijk toch net iets beter.

De flessen komen uiteindelijk op tafel te staan en als je de wijn uit de kist haalt ziet niemand meer dat je zelfgemaakt wijn serveert. Met een gepersonaliseerd etiket heb je dat wel.

je eigen wijn maken

(druk op de foto om alle mogelijke modellen te zien)

Gepersonaliseerde champagne etiketten

Hiervoor zou ik persoonlijk dus zelf naar Frankrijk gaan (zie het voorbeeld hieronder) maar via deze link kan je op de site ook flessen bestellen. Het principe is een beetje hetzelfde als bij de wijn, je kan kiezen voor etiketten of voor een gepersonaliseerde doos.

(Deze etiketten zijn gemaakt door Champagne Thierry Grandin)

En? Wat denken jullie ervan? Zou jij flessen wijn of champagne bestellen met een gepersonaliseerd etiket? Ik vind het top voor feestjes, communies, geboortes, enz. Laat maar weten wat jullie er van denken hieronder in de commentaren.

PS: Bekijk zeker ook onze andere cadeaus met champagne een keer!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/04/eigenwijn.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/04/eigenwijn.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankchampagne,WijnStel jezelf even voor: Je loopt ergens in het zuiden van Frankrijk op je eigen wijngaard tussen de druiven. Moet zalig zijn nietwaar? Dat is echter niet wat ik bedoel met 'je eigen wijn maken'. Ik vrees dat een wijngaard in het zuiden peperduur en dus bijgevolg niet haalbaar...Alles voor de man met smaak!