duurste whiskyDe duurste gin ter wereld is sinds korte tijd Belgisch, Limburgs zelfs. Een beperkte oplage van 4 flessen en een exclusieve edelsteen in de doos blijken het recept voor de hoge prijs. 15.000 Euro en de Forest Dry Gin staat in je barkast.

In de whiskywereld is er een langere traditie van astronomische prijzen. Maar wat is nu de echt duurste whisky ter wereld? De Macallan “M” staat sinds enkele jaren op 1 met een recordprijs van 628.000 Dollar. Het is dan wel een fles van 6 liter, en die is dan nog eens van het fijnste kristal, maar het blijft wel honderdduizend dollar per liter. Macallan was met die fles overigens niet aan zijn proefstuk toe. In 20110 werd in New York al een fles Macallan van 64 jaar oud verkocht. 460.000 Dollar. Eveneens in een mooie Lalique kristal fles, dat spreekt. Het geld ging overigens naar goede doelen.

Nummer drie in de “lijst duurste whisky” is voor een Dalmore 62. Voor 194.000 verkocht in een Engelse hotelbar, en dezelfde avond nog uitgedronken. Het is nog steeds geheim welke voetballer toen een beetje dorst had.

Doe uw voordeel met deze opsomming wanneer u een quiz organiseert. Een proef-exemplaar konden wij op de redactie zelfs niet losweken, dus bespaar u de moeite.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/01/macallan-duurste-whisky.jpg?fit=630%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/01/macallan-duurste-whisky.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafDrankexclusief,whiskey,whiskyDe duurste gin ter wereld is sinds korte tijd Belgisch, Limburgs zelfs. Een beperkte oplage van 4 flessen en een exclusieve edelsteen in de doos blijken het recept voor de hoge prijs. 15.000 Euro en de Forest Dry Gin staat in je barkast. In de whiskywereld is er een langere traditie...Alles voor de man met smaak!