Meteen naar de inhoud
Home » Nieuwe sneakers… Wit of toch een andere kleur?

Nieuwe sneakers… Wit of toch een andere kleur?

Hoog tijd voor een paar nieuwe sneakers dacht ik onlangs. Altijd een goed idee maar welk model moet je weeral kiezen… Natuurlijk heb je op voorhand een bepaald idee in je hoofd maar in praktijk is het niet zo eenvoudig. Ik was al in een paar winkels binnen geweest waar ik niet direct iets naar men zin vond. Voor mij mag het sportief zijn maar niet te sportief, het moet toch een klein beetje gekleed zijn, maar niet te gekleed, enz. Niet eenvoudig hoor!

Toen bedacht ik ineens dat je hier in het dorp een BENT winkel hebt en dat die waarschijnlijk ook een webshop zouden hebben. Goed gedacht van mezelf want op Bent.be kan je kiezen uit een hele hoop modellen. Ik heb zelfs de indruk, maar ik kan me vergissen, dat er op de webshop meer keuze is dan in de winkel.

Welke sneakers heb ik gekozen voor deze zomer?

Ik heb al sneakers in verschillende kleuren dus in eerste instantie wou ik witte sneakers nemen omdat ik die niet meer had. Toen begon ik te twijfelen of die nog wel in waren en of ik toch beter niet een andere kleur zou kiezen dus ik heb uiteindelijk gewerkt met een soort eliminatie proces.

Om te beginnen heb ik 3 sneakers uitgezocht die ik wel mooi vond en daar heb ik dan de voor- en nadelen van afgewogen.

sneakers

De bruine schoenen van Lacoste vond ik heel mooi. Ze zijn in leer en het typische krokodilletje van Lacoste staat er in het klein op. Heel lang getwijfeld of ik die niet zou nemen maar ze zijn nét iets te donkerbruin om goed te passen bij de kleding die ik in gedachten had.

Ik was ook wel gecharmeerd door de schoenen van Tommy Hilfiger. Als je ze zo ziet zoals op de foto zien ze er echt wel prima uit! Alleen als je gaat kijken bij de andere foto’s zie je dat er in het groot Tommy Hilfiger op de hiel staat en ook het vlaggetje van Hilfiger staat er op. Top voor heel wat mensen allicht maar ik heb het liever iets discreter dus ja… Dan blijft er nog maar één kandidaat over zeker…

Keuze is dus gevallen op de witte sneakers van Scapa Sports. Wit zoals ik eerst eigenlijk al van plan was en volledig in leer. Hier staat op het bruine accent op de hiel ook wel het merk op maar zeer discreet.

Moeilijke keuze maar ben uiteindelijk super tevreden ermee!

Na de bestelling heb ik twee dagen moeten wachten en dan is de vriendelijke mijnheer van de post ze komen afgeven:

En? Goede keuze of hadden jullie een ander model gekozen? Laat het even weten in de commentaren!

 

 

Facebook Comments Box
Tags:

4 reacties op “Nieuwe sneakers… Wit of toch een andere kleur?”

  1. Je hebt mooie sneakers uitgekozen, zelf was ik ook voor de witte sneakers gegaan.

  2. Ze zijn helemaal top hoor! Ik heb zelf witte sneakers van Tommy Hilfiger maar daar staat gelukkig vrij klein de naam op zodat het niet te opvallend is.

  3. Ik vind het een keurige schoen. Niets mis mee, en heel neutraal. Wit lijkt me alleen wel heel besmettelijk.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!