Meteen naar de inhoud
Home » Bier betalen met blote borsten

Bier betalen met blote borsten

In Amsterdam is het vanaf nu mogelijk om je bier te betalen met blote borsten. Dit doe je met de zogenaamde Titcoin. Het is een initiatief van een ‘website voor volwassenen’ en hoe het werkt leg ik hieronder uit.

Pornhub.com moet zowat de meest bekende xxx-website ter wereld zijn en zij hebben een app voor op de smartphone ontwikkeld. (red: Ik had er nog nooit van gehoord.)

Met deze app kan je betalen voor iets door je tieten te laten zien. Het principe is simpel: je laat je borsten zien en daar neemt men in de app een foto van. Deze foto wordt dan geupload naar de betreffende website en in ruil krijg je als handelaar een Titcoin. Deze Titcoins kan je nadien dan weer inruilen voor geld.

Het is een schitterend idee maar voorlopig ben ik het nog nergens tegenkomen. Tot nu dan want blijkbaar kan je vanaf nu in Café Ruig in Amsterdam betalen voor bier op deze manier.

De economie moet draaien dus ik hoop dat ook in Belgie deze nieuwe technologie zijn intrede doet. De horeca klaagt nu al heel lang over vanalles en nog wat maar met deze nieuwe app winnen ze twee keer: ze verkopen misschien meer bier en de barman… Tja, die zal niet klagen!

In het filmpje hieronder leggen ze nog eens in detail uit hoe het werkt.

De Titcoin uitgelegd in detail

 

 

En jullie? Wat denken jullie ervan? Geniaal of onzin? Laat het weten in de comments!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: